fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VELIMIR BUJANEC: Višnja Pevec u slučaju pomilovanja pjeva za Kolindu!

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Vijest da bi predsjednica države mogla pomilovati osebujni bračni par - Zdravka i Višnju Pevec, gora je od najgoreg vica. Kada su išli pronevjeriti 27 milijuna kuna "nisu znali" da bi mogli završiti u zatvoru... Kada su na strane račune prebacivali milijune kako bi izvukli keš, mislili su da je to "normalno". Zdravko je bio toliko pohlepan da je u jednom trenutku pomislio kako može uništiti sve hrvatske autoprijevoznike, a Višnja je bila uvjerena da će postati ‘pevaljka’! I tako je nastao jedan veliki hit, ali ne estradni, već medijski. A tko je nasjeo? Čini se - Kolinda.

Iz samo predsjednici znanih razloga, valjda preko bjelovarske uredske veze, Kolinda ozbiljno razmišlja o pomilovanju bračnog para koji je, mora se priznati, znao prepoznati gdje je Kraljica Balkana tanka. Umjesto da ode 11 mjeseci u zatvor, što je i onako premalo (ako usporedimo nedjela sličnih tajkuna u Kolindi omiljenoj Americi) Zdravko Pevec mogao bi predsjednici upriličit predizbornu feštu, napisao je na svom FB profilu poznati tv novinar Velimir Bujanec.

A Višnja će 730 sati humanitarnog rada najvjerojatnije odraditi u kampanji – pjevajući za Kolindu! Ako i ne osmisle neki novi hit, dovojna je ona stara: ‘Ti si sve što meni treba’. A predsjednica zna…

(P.S. Pomilovanjem Pevecovih predsjednica šalje jasnu poruku: Ne isplati se pošteni rad i poslovna etika kakvu prakticira nova uprava uspješno oporavljenog trgovačkog lanca, već je bolje uništavati tvrtke i ljude slati na ulicu! I onda se čudimo što nam mladi odlaze.)

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});