googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Nives Celzijus objavila novu fotku i otkrila tko je financira: “Boli te neka stvar za javnost ljubomornu”

Autor: Dnevno.ba

Nives Celzijus se na Instagramu požalila kako je često pitaju od čega živi, a ovoga puta odlučila je odgovoriti na to pitanje.

“Kad me pitaju radim li išta u životu, osim slikanja na Instagramu, i od čega uopće živim? Točnije, tko me financira?”, započela je u videu i onda nanizala svoje uloge u reklamama, serijama kao i sudjelovanje u “Masked Singeru”, ali i svoju novu pjesmu.

Poručila je za kraj kako želi da joj i sljedeća godina bude ovako “neradna”. U videu je napisala da nastupi i koncerti nisu stali u ovu kompilaciju njezinih ovogodišnjih poslova. Na kraju i početku videa nosi kratku narančastu haljinu dok pozira pored božićne jelke.

Foto: Instagram

Izazvala lavinu komentara
Njezin video izazvao je more komentara, a podržala ju je i kolegica Žanamari Perčić. “Bravo draga”, napisala joj je.

Pratitelji su joj rekli da se nikome ne treba opravdavati, dok su drugi poručili kako nije radila ništa korisno. “Boli te neka stvar za javnost ljubomornu”, jedan je od komentara.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});