googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Preplašena Severina se javila iz zračne luke, uhodio ju muškarac: ‘Stalno mi je iza leđa’

Autor: Dnevno.ba

Splitska pjevačica Severina jedna je od najistaknutijih ličnosti na sceni. U karijeri je nanizala uspjehe vrijedne divljenja, a njeni koncerti posjećeni su sa svih strana zemlje i regije. Nedavno je pjevačica proslavila 52. rođendan, što su joj na mrežama čestitali brojni estradni kolege, ali i majka Ana.

Sada je pjevačica objavila video iz zračne luke koji je mnoge pratitelje zabrinuo.

“Čovjek iza mene me stalno prati, stalno mi je iza leđa”, rekla je pjevačica u videu. Stajala je na pokretnim stepenicama dok je iza nje bio muškarac. Pjevačica je ispričala kako se nije odvajao od nje, a kad je kasnije i sjeo do nje, nije izdržala već mu se obratila.

“Oprostite, zašto ste sad i sjeli do mene?”, upitala je Severina i onda otkrila kako se radi o njezinom vrlo dobrom prijatelju iz benda, bubnjaru Damiru Šomenu.

Foto: Instagram

Dobro se zabavljaju

“Neke uratke sam čuo, obećajem. Samo ću ti reći, kad postaneš popularna, slobodno me zovi u bend. Možda ću imati vremena”, našalio se. Severina ima dosta gaža, a sa svojim timom se odlično provodi ne samo na pozornici već i na putovanjima, ako je suditi po ovoj objavi.

Kontroverzni srpski reper dolazi u Mostar: Njegovi nastupi kod djela javnosti izazivaju zgražanje

Inače, nedavno je proslavila svoj 52. rođendan, a čestitali su joj mnogi pratitelji. Nedavno je imala koncert u Sloveniji, a usred koncerta sišla je s pozornice među publiku. Odmah u prvome redu naišla je na dečka koji nosi gips, na koji mu se pjevačica potpisala.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});