googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Severina sa suda ironično poručila: ‘Evo ja sam glavni kriminalac u državi’

Autor: Dnevno.ba

Pjevačica Severina Vučković je u ponedjeljak stigla na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, gdje se održava suđenje zbog navoda o uhođenju Gordane Buljan Flander, bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, te zbog slanja uvredljivih poruka ravnateljici škole koju pohađaju njeni sinovi, Ljiljani Klinger.

“Dobro sam. Dobro sam. Nisam mogla doći u samo jednim štiklama, već dvije. Nisam im mogla odoljeti. Ova crnina na meni je kao za modernu sahranu”, rekla je pjevačica za 24 sata.

Severini se na teret stavlja oko 150 uvredljivih poruka koje je poslala dvjema ženama dok se sporila sa skrbništvo nad djetetom s bvišim partnerom Milanom Popovićem. Postupak je zatvoren za javnost.

“Država na ovakvim minornim slučajevima, u kojem se utjecalo i na ministra Božinovića, troši novce poreznih obveznika. Ja ću dokazati svoju nedužnost. Moja kaznena prijava protiv ravnateljice još uvijek nije riješena, iako sam ju podnijela u isto vrijeme kada je ona prijavila mene”, kazala je Severina.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

‘Ja sam glavni kriminalac u državi’

Pjevačica je dodala i da se, prema njezinom mišljenju, u ovom slučaju uopće ne radi o strahu ravnateljice za njezin život, već da zaštiti sve ono što je radila s pozicije moći i što se uplitala u sudske postupke. Usporedila je svoj slučaj sa slučajem Josipe Rimac, čije su poruke izašle u javnost.

“Protiv Josipe Rimac optužnica još uvijek nije potvrđena, a protiv mene je. Evo ja sam glavni kriminalac u državi”, poručila je pjevačica, za koju tužiteljstvo traži uvjetnu kaznu od deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine.

Hercegovac opleo po Lani Jurčević: ‘Sad zgrćeš tu pare teške od tih krema, prestala si pjevati’

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});