googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Bljesak.info

Skakači sa Starog mosta: ‘Kad sve prođe, skačemo za dobro zdravlje!’

Autor: Dnevno

Nedavno je Semir Miro Kazazić izveo "antikorona skok" za sve građane

Na Starom mostu uz ponekog prolaznika možete susresti tek mostare, piše Bljesak.info.

Čuvari mostova, kao u davnim vremenima, i danas su tu. Na licima nose maske sa izvezenim simbolom Starog mosta, poštujući i sve higijensko-epidemiološke mjere.

“Družimo se na mostu svakodnevno. Šta raditi u ovim danima? Bavimo se i dezinfekcijom prostorija na Starom mostu, čekajući da sve ovo prođe. A, i u ovim novim uvjetima se skače. Skokovi ne moraju biti samo za protuuslugu. Skok može biti izveden i za sreću i dobro zdravlje“, kaže predsjednik Kluba skakača “Mostari” Semir Drljević – Lovac.

Nedavno je Semir Miro Kazazić izveo “antikorona skok” za sve građane:

“Bio je to naš simbolični prilog u borbi čovječanstva protiv koronavirusa. Skok sam izveo s maskom na licu. Prethodno sam posljednji put skočio 8. ožujka. Od tog dana nitko se nije pojavio i zatražio skok“, ispričao je Kazazić.

I danas svako tko eventualno dođe na Stari most može naručiti skok. Teško je predvidjeti dokad će pandemija trajati, a u Klubu skakača spremni su na sve scenarije kada je riječ o organizaciji Skokova sa Starog mosta.

“Skokove smo organizirali i za vrijeme agresije na Mostar. Nismo imali publiku, ali su skakači skakali. Ako do kraja srpnja stanje koje imamo ne prođe, spremni smo ponovo organizirati skokove i bez publike. Ali o tom – potom… Vjerujem da će se dotad stvari ipak vratiti u normalu. Kad je riječ o samom Klubu, mi ovim ništa ne gubimo. Gube, istina, pojedini članovi koji skaču za turiste. Riječ je o pet, šest ljudi koji dnevno mogu izvesti više skokova“, dodaje Drljević.

Autor: Dnevno
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});