googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Tom Dubravec / CROPIX

U obitelj Petra Graše stiže pojačanje: Hana će mu roditi drugo dijete

Autor: Dnevno.ba

Lijepe vijesti stižu iz Splita. Nakon što su prije godinu i devet mjeseci postali roditelji malene Albe, Hana Huljić Grašo i Petar Grašo ponovno će postati roditelji.

Informacija je to koju je za IN Magazin potvrdio sam Petar Grašo koji se trenutno nalazi u Skoplju, gdje će u ponedjeljak navečer održati treći rasprodani koncert u Makedonskoj filharmoniji.

Mediji su tim povodom kontaktirali i Tončija Huljića koji je rekao kako ne želi komentirati privatni život svoje kćeri te da je Petar sve potvrdio.

Hana se posljednji put u javnosti pojavila prije desetak dana na otvorenju izložbe “Univerzum kroz Ljubav” u Dioklecijanovim podrumima. Tom prigodom je ispričala koliko je radosti u njihove živote unijela kćerkica Alba, koja će u srpnju proslaviti drugi rođendan.

“Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao. Predivna je, vesela je, unijela je nešto posebno u naš život”, izjavila je tada Hana.

Bozo Vukicevic/CROPIX

‘Prekrasan je u svemu’

U intervjuu koji je početkom siječnja dala za IN Magazin Hana je otkrila kako se snašla u ulozi majke. “Pa ja mislim da sam se okej snašla. Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš što, kako, ali na kraju ipak shvatiš sve što i kako. Isto mi je kao i svim drugim mamama”, priznala je.

Svi su se pitali zašto Grašo nikad ne skida sunčane naočale, a sada je otkriven i razlog!

Otkrila je tada da joj puno pomažu dvije bake kao i suprug Petar koji joj je najveća potpora. “Prekrasan je u svemu. Snalazi se zapravo bolje nego ja. Dosta je opušteniji”, otkrila je Hana o svom suprugu s kojim je u veljači proslavila drugu godišnjicu braka.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});