googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Ivan Marinčić

Borac svladao Široki na Barama, suđenje ponovno u prvom planu

Autor: dnevno.ba

Nogometaši Širokog Brijega poraženi su 1:2 od banjalučkog Borca u susretu 29. kola Wwin lige BiH na čitlučkom stadionu Bare.

Već u 1. minuti dosuđen je diskutabilan jedanaesterac za goste iz Banja Luke, a nakon takve odluke igrači Širokog su se hvatali za glavu i okružili su suca Kesića, ali odluka nije promijenjena. Siguran s bijele točke bio je Jovan Nišić.

Pet minuta kasnije Široki je tražio jedanaesterac, Kesić se nije oglasio ovaj put i suci su opet postali glavna priča utakmice.

Dobra akcija domaćih u 12. minuti, na kraju je Kpan pucao iskosa s desetak metara, ali pogodio je vanjski dio mreže.

Velika prilika za goste u 21. minuti, Vuković je pokušao nakon ubačaja, ali lopta je otišla preko vratiju.  Opet je Vuković dvije minute kasnije bio u dobroj situaciji, pucao je iskosa s nekih sedam metara, ali Puljić je obranio.

U 34. minuti Širokobriježani su opet tražili jedanaesterac nakon što je pao Kpan, no Kesić je samo odmahnuo rukama.

Za kraj prvog poluvremena vidjeli smo pokušaj Ćavara s tridesetak metara, a njegov udarac Milošević je to lagano obranio.

Na otvaranju drugog poluvremena Grahovac je pucao s 18 metara, a mladi vratar Puljić odlično je obranio.

U 54. minuti Širokobriježani dolaze do izjednačenja. Marijan Ćavar je ubacio loptu s lijeve strane, a Luka Mamić preciznim udarcem glavom pogodio mrežu gostujuće momčadi za veliko slavlje na tribinama.

Samo četiri minute kasnije Borac stiže do novog vodstva. Blagaić je ubacio loptu iz kuta, Chinedu je pogrešno procijenio njen let i umjesto da je izbije pustio ju je da ode na drugu vratnicu, gdje ju je dočekao Alen Jurilj i glavom pospremio u mrežu.

Akciji prije ovog kornera prethodio je slobodan udarac, a prekršaj kojeg je Kesić dosudio vjerojatno se ni u košarci ne bi svirao.

 

Novo veliko nezadovoljstvo igrača Širokog vidjeli smo u 86. minuti. Herera je napravio čigledan prekršaj nad Bagarićem pored aut linije, no Kesić i pomoćni sudac Lazić ”nisu ništa vidjeli”.

 

Dobili su suci ironičan pljesak s tribina kada je pokazano da će se igrati samo tri minute sudačke nadoknade koja je, s obzirom koliko se pomoć ukazivala igračima Borca, trebala biti najmanje dvostruko duža.e ovog kornera prethodio je slobodan udarac, a prekršaj kojeg je Kesić dosudio vjerojatno se ni u košarci ne bi svirao.

Novo veliko nezadovoljstvo igrača Širokog vidjeli smo u 86. minuti. Herera je napravio čigledan prekršaj nad Bagarićem pored aut linije, no Kesić i pomoćni sudac Lazić ”nisu ništa vidjeli”.

Dobili su suci ironičan pljesak s tribina kada je pokazano da će se igrati samo tri minute sudačke nadoknade koja je, s obzirom koliko se pomoć ukazivala igračima Borca, trebala biti najmanje dvostruko duža.

Foto: Ivan Marinčić

Borac nastavlja put prema naslovu prvaka

Nakon ovog poraza Široki je ostao na sedmom mjestu s 35 osvojenih bodova, dok je Borac i dalje prvoplasirani s 69 bodova.

U sljedećem kolu Široki Brijeg će gostovati u Mostaru kod Zrinjskog, dok će Borac na Gradskom stadionu u Banja Luci dočekati GOŠK.

Posušje dočekuje Zrinjski, trener optimističan: ‘Nitko nam ne može uzeti san da igramo Europu’

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});