fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DALIĆ PREDAVANJEM ODUŠEVIO BOSANSKOHERCEGOVAČKE TRENERE: ‘Mala zemlja veliki snovi’

Autor: dnevno.ba

Izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić sinoć je održao predavanje polaznicima UEFA-inog PRO programa koji je organizirao Centra za edukaciju trenera NSBiH.

“Nakon uvodnih pozdrava od generalnog tajnika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Adnana Džemidžića i izvršnog direktora Sektora za sport Elmira Pilava, hrvatski izbornik oduševio je trenere predavanjem o načinu pripreme i vođenju reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine”, stoji u priopčenje iz NSBiH.

Dalić je izlaganje počeo tezom “Mala zemlja, veliki snovi”, a taj slogan je bio ispisan na autobusu koji je prevozio hrvatske reprezentativce na početku priprema, navodeći svakog igrača da ima pravo da sanja velike snove i da je SP u Rusiji bio trenutak za to. San je bio nadmašiti uspjeh “Vatrenih” iz 1998., kada je reprezentacija zauzela treće mjesto na SP-u u Francuskoj. Vjerovao je da to može postići samo ako od sjajnih igrača napravi momčad koja će biti iznad svakog pojedinca.

Izbornik je govorio o načinu pripreme za svaku utakmicu pojedinačno, kao i o detaljima koji se odnose na vođenje samih utakmica, sa posebnim osvrtom na neke dramatične trenutke.

Predavanje je pobudilo veliki interes kod tamošnjih trenera pa je čitav jedan termin sastanka iskorišten za pitanja izborniku Daliću, a profesor Mensur Dogan konstatirao je da je ovaj stručnjak pokazao svima da su svi veliki ljudi, u biti, skromni i da ih to čini još većima.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});