fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Dinamo preko noći ostao bez svog bh dragulja

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Omladinski reprezentativac BiH Ajdin Hasić, raskinuo je ugovor sa Dinamom

Hasić je slovio za jednog od najvećih dragulja u omladinskoj školi Dinama. Ove sezone bilježio je nastupe i za Dinamovu B momčad, imao je stipendijski ugovor do siječnja 2021. godine, ali kako pišu “Sportske novosti”, ovaj mladi nogometaš iz BiH više ne stanuje na Maksimiru.

“Prije nekoliko dana Hasić i Dinamo potpisali su sporazumni raskid ugovora. Vijest koja je odmah zvučala nevjerojatno, zašto bi se Dinamo odrekao preko noći velikog talenta kao i milijunske zarade koja se vezala za Hasićevo ime, jer je riječ o mladiću koji je već duže vrijeme na meti veliih europskih klubova kao što su Barcelona, Real Madrid, Borussija Dortmund, Everton, Salzburg… I svi su oni bili su spremni da posegnu za džep kako bi doveli Hasića”, pišu Sportske novosti.

Čelnici Dinama željeli su osporiti raskid ugovora, ali je Hasićeva obitelj angažirala poznatog splitskog odvjetnika, koji je za Sportske novosti potvrdio da je angažiran na slučaju.

“Točno je da su me Ajdin i njegova obitelj angažirali radi pravne pomoći i zastupanja. Ne bih ulazio u detalje priče, jer to ne bi bilo profesionalno, ali mogu vam reći da je sporazumni raskid ugovora doista potpisan i zaključen”, rekao je odvjetnik Davor Radić.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});