fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Dovodimo Mandžukića ako Tevez ode

Autor: Hina

TORINO - Juventus čeka odluku Carlosa Teveza, koji još nije objavio gdje će igrati sljedeće sezone. Napadač torinskog kluba želi se vratiti u Argentinu, no Talijani ga pokušavaju nagovoriti da ostane još barem jednu sezonu.

“Vidjet ćemo. Carlos ima želju vratiti se u svoju Argentinu i tamo završiti veliku karijeru. Čekamo njegov odgovor i nadam se da će nam u sljedeća dva-tri dana javiti što je odlučio”, otkrio je Juventusov direktor Beppe Marotta.

“Nogometaši su ljudi i mi moramo poštovati njihove odluke. Ako odluči ostati kod nas dat ćemo mu podršku, a ako odluči otići poželjet ćemo mu sreću u Boci”, rekao je Marotta i dodao da Tevez iz Juventusa može samo u Bocu.

A ako Tevez ode, Juventus će dovesti drugog napadača. Marotta je uvjeren da će to biti Mario Mandžukić.

“Ako nas Tevez napusti, već znamo koga želimo dovesti. Taj nogometaš se zove Mandžukić i već imamo pozitivne naznake o njegovom transferu.”

Mandžukić je prošlog ljeta stigao u madridski Atletico, no mogao bi ga napustiti nakon samo jedne sezone. U 2015. godini hrvatski napadač upao je u golgetersku krizu, te madridski AS tvrdi da je prodaja Mandžukića prioritet Atletica u ovom prijelaznom roku.

“Sviđa mi se Mandžukić. Sjajan je napadač za momčad koja stalno napada”, rekao je o hrvatskom reprezentativcu trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Talijanski mediji javljaju da je Mandžukić u Juventusu već dogovorio godišnju plaću od četiri milijuna eura, pola milijuna više nego što zarađuje u Madridu, te da bi Atletico trebao dobiti 15 milijuna eura odštete.

Autor: Hina
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});