fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Twitter

‘GORE’ DRUŠTVENE MREŽE Ronaldo i Messi upravo su objavili fotografiju koja bi mogla postati najlajkanija u povijesti

Autor: Dnevno.ba

Planetarno popularne nogometne zvijezde Lionel Messi i Cristiano Ronaldo objavili su na svojim društvenim mrežama zajedničku fotografiju, čime su oduševili na stotine tisuća svojih obožavatelja.

Messi i Ronaldo napravili su zajedničku kampanju za popularni brend Louis Vuitton, a fotografija koja je proizašla iz te suradnje mogla bi lako postati jedna od najlajkanijih ikad objavljenih na društvenim mrežama.

Na njoj slavni nogometaši igraju partiju šaha, postavljenu na kufer Louisa Vuittona, a u opisu fotografija Ronaldo i Messi su na društvenim mrežama napisali: “Pobjeda je stanje uma. Duga tradicija izrade kofera koju je fotografirala Annie Leibovitz za Louis Vuitton.”

Otkako su Ronaldo i Messi objavili fotografiju, na svim društvenim mrežama konstantno pristižu novi lajkovi i komentari. Na Ronaldovom Instagramu do sada ju je, u svega pola sata, lajkalo više od četiri milijuna i petsto tisuća ljudi, dok ju je kod Messija lajkalo nešto više od četiri milijuna.

“Ikonski”, napisala je Cristianova djevojka Georgina Rodriguez uz fotografiju, a Messijeva supruga Antonela Roccuzzo dodala je: “Sjajno”, s čime su se složile brojne druge poznate osobe, ali i obožavatelji popularnih nogometaša.

Podsjetimo, Ronaldo i Messi godinama su jedni od najboljih nogometaša na svijetu, a po mnogima kandidiraju i za najvećeg nogometaša u povijesti. Zajedno u vitrinama imaju čak 12 Zlatnih lopti, Argentinac ih ima sedam, a Portugalac pet, po čemu im nijedan drugi nogometaš nije do sada došao ni blizu.

Tijekom bogatih karijera jedino im nedostaje naslov svjetskog prvaka, a tu će priliku, vjerojatno posljednju u karijeri, imati u Katru, gdje se od 20. studenoga do 18. prosinca igra Svjetsko nogometno prvenstvo.

‘Sveto nogometno trojstvo
Inače, luksuzni brend Louis Vuitton sličnu je reklamu objavio 2010., uoči Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Tada su zajedno pozirali Pele, Maradona i Zinedine Zidane, koji su u to vrijeme slovili za najveće nogometaše svih vremena.

“Sveto nogometno trojstvo” tada je poziralo igrajući stolni nogomet, a i oni su stali pred objektiv jedne od najslavnijih fotografkinja Annie Leibovitz, koja je sada fotografirali i Ronalda i Messija.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});