fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Guardiola i Klopp nastavljaju utrku za naslov

Autor: dnevno.ba

Danas se nastavlja utrka za naslov u Premier ligi, prvo Liverpool od 13.30 sati gostuje kod Newcastle Uniteda, a zatim Guardiolina momčad dolazi kod Leedsa od 18.30 sati.

Pet kola prije kraja ove dvije momčadi vode grčevitu borbu za naslov prvaka, City ima bod više od Liverpoola, a sa svakim odigranim kolom sve je napetije.

Redsi dolaze u dobrom raspoloženju u Newcastle, upisali su veliku pobjedu u polufinalu Lige prvaka i sada mogu biti potpuno fokusirani na današnji ogled:

– Osjećamo se kao da smo na sredini puta tek, ne na kraju. I kada si tako u sredini nečega, onda želiš doći do cilja, a ja se nadam da će biti suncem obasjano. Ako želimo stvarati povijest, to moramo početi odmah, učinit ćemo sve da uzmemo iz ove sezone što je više moguće, rekao je Klopp.

Njemački stručnjak u četvrtak je produžio suradnju s Redsima do 2026. godine, a to bi za navijače trebala biti još jedna odlična vijest.

Današnji susret protiv 9. momčadi prvenstva trebao bi propustiti samo Firmino, dok su Tsimikas i Jones pod upitnikom.

Manchester City igra protiv 16. momčadi u Ligi, Leedsa. Guardiola je ovaj tjedan upisao također veliku pobjedu protiv Real Madrida, ali 4:3 na Etihadu i nije velika prednost, tako da bi momčad mogla biti u mislima za uzvrat u Madridu:

– Ima pritiska. Publika će im biti velika prednost, oni se bore za bodove, ali i nama trebaju bodovi. Znamo to i naši navijači to osjećaju. Igrači su trenirali s nevjerojatnom usredotočenošću.

– Mislim da svi u klubu znaju za što igramo i što moraju učiniti. Napravili smo nevjerojatne posljednje tri utakmice, zabili smo puno golova i to je ono što moramo nastaviti raditi. U nogometu ponekad dobivate nagrade ponekad morate prihvatiti poraze, rekao je Guardiola.

Zanimljivo, Guardiola nije bio raspoložen na presici uoči utakmice, smetala su mu pitanja o povoljnijoj satnici koju ima njegova momčad u odnosu na glavnog konkurenta:

– Oni igraju u subotu, mi ćemo isto igrati u subotu. Oni igraju u utorak i mi ćemo igrati u utorak. Četvrtak i mi ćemo igrati u četvrtak. Kako god oni žele, nije problem uopće. Inače ako nisam zadovoljan otišao bi kući, ne bih bio menadžer Manchester Cityja.

– Otišao bih u drugu ligu, igrao bi ligu na Maldivima, jednu utakmicu tjedno i osjećao bih se ugodno ispod kokosa. I to bi bilo savršeno, ali to nije slučaj. Igraš u 12.30 sati, žao mi je Liverpool. Ja nemam veze s tom odlukom.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});