fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: FENA

Klafurić pred derbi na Grbavici: ‘Protiv Željezničara idemo na pobjedu’

Autor: FENA

Protiv Željezničara idemo na pobjedu kao i u svakoj utakmici, fokusirani smo, spremni i veselimo se što ćemo igrati na kultnom stadionu kao što je Grbavica, najavio je večerašnju utakmicu 24. kola WWin lige BiH trener Veleža Dean Klafurić.

– Utakmica protiv Želje prva nam je u nizu, to je derbi koji traje desetljećima i naravno da je svima nama dodatni motiv igrati takve utakmice. Željezničar se pojačao u ovom prijelaznom roku, a i prije su imali jak kadar i igraju puno organiziranije, discipliniranije, taktički puno bolje u obje faze i to ih je dovelo do dobrih rezultata, pogotovo u derbiju protiv Sarajeva. Mislim da je čudno da se na tablici nalaze na tom mjestu na kojem se nalaze jer po svojoj kvaliteti zaslužuju bolje – kazao je Klafurić.

Velež je u posljednjem kolu prije reprezentativne stanke svladao Igman na svom terenu (2:0), prekinuvši tako niz od šest utakmica bez pobjede.

– Reprezentativna pauza dobro nam je došla. Napravili smo dva trenažna mikro ciklusa i obnovili fizičke kapacitete, a radili smo i na taktici i moram pohvaliti igrače za izvrstan pristup radu, posvećenost, profesionalnost jer su dobro odradili ove dane koji su iza nas – kazao je trener Rođenih.

Kada je u pitanju igrački kadar Klafurić ne može računati na Vitu Čaića, koji zbog upale sinusa ne može trenirati, te Giorgija Guliashvilija.

Foto: Facebook

Šturm: Želimo protiv Želje osvojiti bodove

Igrač Rođenih Klemen Šturm kazao je kako na Grbavici nije lako igrati, ali da su spremni.

– Pauza nam je dobro došla, odmorili smo se i dobro pripremili, ali morat ćemo biti na sto posto ako želimo protiv Želje osvojiti bodove, moramo biti čvrsti i agresivni i drago mi je da ćemo imati veliku podršku s tribina. Veselim se ovoj utakmici i nadam se da ćemo pobijediti – kazao je Šturm.

Utakmica Željezničar – Velež igra se od 20 sati, a u petak će biti odigrana još dva susreta 24. kola. Od 14 sati u Konjicu se sastaju Igman i Sloga, a u 16 sati Tuzla City i Sarajevo.

Slaven Bilić glavni favorit za preuzimanje ove europske reprezentacije

Autor: FENA
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});