fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KODRO: Mogli bi mi ovu Mladost dobiti!

Autor: B. Kvesić

SARAJEVO - U svečanom salonu “Svetozar Vujović”, prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo održana je press-konferencija povodom sutrašnje premijerligaške utakmice protiv Mladosti iz Velike Obarske. Press-konferenciji su prisustvovali šef stručnog stožera bordo tima Meho Kodro, te golman kluba s Koševa Matej Delač.

Kodro je istakao da je Sarajevo dobro iskoristilo reprezentativnu pauzu u prvenstvu.

“Već sam u više navrata isticao da bih ja poslije poraza najviše volio da moja ekipa igra odmah sutradan. Ne volim poraze, volio bih da ih ispravim što je prije moguće. Ipak, što je, tu je, mislim da nam je ova pauza dobro koristila. Dobro smo trenirali, a održali smo i dosta sastanaka u ovom periodu, tako da mislim da ćemo sutra biti na željenom nivou” – kazao je Kodro, osvrnuvši se potom na momčad Mladosti.

“Mislim da je bitnija stvar kakvi ćemo sutra biti mi, nego tko je protivnik. Ako mi uspijemo biti na onom nivou na kojem trebamo biti, protivnik nam nije važan, jer možemo pobijediti svakoga kad smo pravi. Ipak, ne bih rekao da je Mladost tako slab protivnik. Istina, posljednji su na ljestvici, ali prošli su ogroman broj promjena u proteklom periodu i to je jedna sasvim nova momčad”.

Na sutrašnjoj utakmici Sarajevo će nastupiti bez Mehmeda Alispahića, koji se žali na povredu skočnog zgloba, te sirijskog reprezentativca Ahmada Kallasija.

“Meša Alispahić se povrijedio protiv Veleža i u prošla dva tjedna nije bio u trenažnom procesu, tako da on sutra sigurno neće nastupiti. Sutra neće nastupiti ni Ahmad Kallasi, koji se još nije vratio u trenažni proces, nakon nastupa za svoju reprezentaciju tokom prošle sedmice” – dodao je Kodro.

Za dvoboj između Sarajeva i Mladosti, Tribina “Zapad” neće biti u funkciji. Vlasnici sezonskih ulaznica za pomenutu tribinu moći će istu koristiti na ulazu A4 – Tribina “Zapad”, kako bi sa dijela tribine “Zapad Galerija” posmatrali utakmicu.

Autor: B. Kvesić
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});