LEGENDARNI NAPADAČ TEŠKO OPTUŽEN: ‘Dirao me svakog je…. dana, šefovi su se samo smijali’

Autor:

David Villa, bivši napadač Valencije, Barcelone, Atletico Madrida i špjanjolske nogometne reprezentacije suočio se sa teškim optužbama na svoj račun. Naime radi se o tome da je optužen za seksulano uznemiravnje. Optužbe protiv njega iznijela je anonimna zaposlenica FC New York Cityja, klub za koji je legendarni napadač Furije nastupao četiri godine od 2014 do 2018 nakon završetka svoje europske turneje.

“David Villa me dirao svakog je**nog dana, a mojim šefovima je to bio materijal za komediju”, napisala je žena na Twitteru koja se predstavlja kao Skyler B.

O svemu se vrlo brzo oglasio i prozvani David Villa:

“Ovakve optužbe su potpuno neistinite i odlučno ih negiram. Shvatio sam da je riječ o zaposlenici koja je napustila klub krajem 2019. godine, godinu nakon mene, a ništa na ovu temu od nikoga nisam čuo sve do sada. Naravno da ću u potpunosti surađivati s klubom budući su optužbe upućene i na njihovu adresu. Ponavljam optužbe su potpuno lažne”, poručio je između ostaloga Villa u svom odgovoru.

David Villa završio je prošle godine svoju profesionalnu karijeru, a ostaje upamćen kao najbolji strijelac španjolske nogometne reprezntacije. U 98 nastupa postigao je 59 golova.

Autor:

ZADNJE VIJESTI