fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Livaković pogođen predmetom s tribina, a nakon utakmice dobio šakom u glavu: Pokrenuta istraga

Autor: Dnevno.ba

Sramotne huliganske scene dogodile su se u Turskoj tijekom susreta Fenerbahčea i Trabzonspora. Livakoviću se u devetoj minuti sudačke nadoknade ukazivala pomoć, a netko s tribina je nepoznatim predmetom pogodio hrvatskog golmana

Livakoviću je potekla i krv iz brade. Ubrzo nakon toga izbio je i sukob između brojnih igrača obje momčadi koji su se fizički obračunali na terenu. Situaciju pogledajte OVDJE.

Liječnici su mu zaustavili krvarenje pa se utakmica nastavila nakon nekoliko minuta. Prema prvim informacijama nema ozbiljnih posljedica te će biti na raspolaganju Daliću.

Ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya obznanio je pokretanje istrage o događajima koji su obilježili utakmicu, a u njima gađanje s tribina nije bilo jedini ispad nakon kojeg je Livaković trpio posljedice. Netko ga je udario šakom u glavu nakon što su navijači domaćeg Trabzonspora ušli na teren i krenuli u napad na igrače Fenerbahčea.

Drama u nastavku

Gosti su na poluvremenu vodili 2-0 golovima Freda i činilo se kako će to biti lagana šetnja do tri boda, ali Trabzon im je priredio dramu u nastavku susreta i skoro šokirao domaćine.

Enis Bardhi je u 63. minuti sjajno pogodio u lijeve rašlje iz slobodnog udarca, smanjio na 2-1 i razljutio hrvatskog reprezentativca Dominika Livakovića. U 78. minuti novi šok za Fenerbahče. Trezeguet je izjednačio na 2-2 iz jedanaesterca, ali gostima je izuzetno vrijednu pobjedu donio Batshuayi koji je zabio za tri boda u 87. minuti.

Dobra vijest i što je Mislav Oršić bio na klupi. Podsjetimo, bio je izvan terena od srpnja i priprema u Sloveniji kada se teško ozlijedio. Već dulje vrijeme trenira s momčadi i večeras je prvi put bio u kadru, ali nije ulazio u igru.

Facebook

Pokrenuta istraga

Ružne scene potaknule su i istragu, no nije ostalo samo na takvom, ružnijem dijelu priče za Fenerbahče. Momčad je na koncu uspjela proslaviti gostujuću pobjedu, s dobrim raspoloženjem u svlačionici, a igrači Fenerbahčea poslali su i poruku koja je pokazala njihovo zajedništvo.

“Ova momčad stoji čvrsto. Nećemo nikome dozvoliti da ukalja naš klub i dres. Ovo je za sve nas”, bila je poruka momčadi iz Istanbula poslije ružnih scena koje su obilježile završetak utakmice, uključujući udaranje jednog huligana šakom u Livakovićevu glavu.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});