Luka Bilobrk potpisao za FK Radnik

Autor: Dnevno.ba

BIJELJINA - Poslije osam godine provedenih u Širokom Brijegu, Luka Bilobrk će od ove sezone nastupati za bijeljinski Radnik.

Tridesetrogodišnji vratar je neko vrijeme bio bez angažmana, u tom periodu imao je kontakte s nekoliko klubova, no najuporniji na kraju su bili čelnici Radnika s kojima je službeno postigao dogovor.

Bijeljinci su objavili kako je Bilobrk stavio paraf na jednogodišnji ugovor, a novom klubu ovaj iskusni čuvar mreže pristupio je s visokim ambicijama i nadom da će opravdati ukazano povjerenje.

“Imao sam nekih ponuda, ali mi nisu bile privlačne. Najuporniji i najkonkretniji bio je upravo Radnik, što me je i privuklo. Vjerujem kako ću svojim iskustvom doprinijeti klubu u mnogo čemu, a tu prvenstveno mislim na samopouzdanje cijelog tima. Radnik kao i svake godine ima ambicije shodno svom proračunu i mislim da ćemo ostvariti sve ciljeve koji budu pred nama postavljeni”, kazao je Bilobrk nakon potpisa, pa dodao:

“Također, iskoristio bih priliku i da se zahvalim Vladimiru Mariću koji me je preporučio i NK Bjelovar gdje sam trenirao zadnjih mjesec dana.”

Bilobrk je u proteklom periodu na golu Širokog Brijega stajao 178 puta i primio je 144 pogotka. Definitivno se ubraja među najbolje vratare u našoj ligi.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI