fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Fena/ Filip Kožul

Milin: Protiv Borca očekujemo tešku utakmicu; nećemo ih podcijeniti zbog posljednjih rezultata

Autor: Fena

U 3. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i FK Borac Banja Luka. Posušje je do sada igralo samo jednu utakmicu u prvom kolu protiv Veleža i rezultat je bio 1:1, dok je Borac odigrao dva uvodna kola protiv Sloge i Sarajeva gdje je uspio osvojiti samo jedan bod.

Trener domaćih Ferdo Milin izrazio je zadovoljstvo atmosferom u svojoj momčadi, kazavši kako se marljivo radilo za ovu utakmicu te da na početku sezone vlada optimizam u Posušju.

– Očekujemo tešku i zahtjevnu utakmicu, jer je Borac jako dobra momčad i zbog termina utakmice od 17 sati kada su temperature iznimno visoke, što dosta otežava igru – rekao je Milin.

Dodao je kako bi mu bilo drago da su igrali utakmicu protiv Tuzla Citya zbog natjecateljskog naboja.

– Prijateljske i natjecateljske utakmice nisu iste i nije isti osjećaj kad se igra. Voljeli bismo da smo odigrali utakmicu protiv Tuzla Citya i da nije bilo odgode. Međutim, mi smo ovo razdoblje iskoristili na najbolji mogući način i dosta radili, a pobjeda protiv Hajduka je donijela vjeru u momčadi da se može igrati protiv jakih protivnika i da se mogu ispuniti svi zahtjevi koje stavljam pred igrače – naglasio je trener Posušja.

Osvrnuo se na niz loših rezultata s kojima je Borac ušao u sezonu, ocijenivši da unatoč trenutnoj situaciji njihov protivnik zaslužuje poštovanje.

– Tradicija koju Borac ima se ne smije zanemariti i to je klub koji ima svoje ime i prezime. Mi nećemo podcijeniti Borac na osnovu ovih prethodnih rezultata, niti ćemo skinuti gaće. Ući ćemo čvrsto i tražiti pobjedu kao i na svakoj utakmici – rekao je Milin i dodao da je napadač Gabrijel Boban na raspolaganju za ovaj susret.

Toni Jović je u svom derbiju za Posušje na Mokrom Docu bio strijelac protiv Veleža, a sad će igrati protiv svog bivšeg kluba Borca.

– Očekivanja su da se napravi što bolji rezultat. Mogu obećati da ćemo dati sve od sebe za pobjedu u ovoj utakmici protiv Borca. Vlada jedna obiteljska atmosfera, svi dišemo kao jedan i to nam daje snagu za nove izazove – rekao je Jović.

Utakmica Posušja i Borca se igra u subotu od 17 sati na stadionu Mokri Dolac. Glavni sudac ove utakmice bit će Admir Musić iz Sarajeva.

Autor: Fena
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});