googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Guliver image

Nikola Karabatić ima listu najboljih rukometaša u povijesti, na njoj su čak trojica Hrvata

Autor: Dnevno.ba

Ako PSG ne napravi pravo malo čudo i ne nadoknadi osam golova razlike iz prvog susreta s Barcelonom, jedan od najboljih rukometaša svih vremena Nikola Karabatić večeras će odigrati svoju posljednju utakmicu u Ligi prvaka, natjecanju koje je osvajao u tri navrata s tri različita kluba (Montpellier 2003., Kiel 2007., Barcelona 2015.).

Tim je povodom francuski reprezentativac, koji na koncu ove sezone ide u mirovinu, dao veliki intervju za Mundo Deportivo u kojem se osvrnuo na brojne teme, a progovorio je i o svojim igračkim uzorima.

Na njegovom popisu najboljih igrača u povijesti našla su se čak tri Hrvata.

“Teško je reći samo jedno ime. Jedan od mojih idola uvijek je bio Stefan Lövgren. Obožavao sam ga gledati dok sam bio mali, ali tu ima još puno igrača, poput Enrica Masipa, Patrika Ćavara, Jacksona Richardsona, Ivana Balića, Mikkela Hansena, Thierryja Omeyera, Arpada Šterbika, Olafura Stefanssona, Petra Metličića i Magnusa Wislandera“, rekao je Karabatić.

Foto: Ronald Goršić/Cropix

Večeras bi mogao odigrati posljednju utakmicu u Ligi prvaka

Inače, intervju je dao povodom uzvratne utakmice Lige prvaka između PSG-a i Barcelone. Karabatić, jedan od najboljih rukometaša svih vremena komentirao je šanse njegove momčadi da nadoknadi zaostatak iz prve utakmice u kojoj je Barcelona slavila s osam razlike.

Ako se to ne dogodi, Karabatić će večeras odigrati svoju posljednju utakmicu u Ligi prvaka, na kraju sezone, naime, odlazi u mirovinu.

Karabatić je Ligu prvaka osvajao tri puta s tri različita kluba (Montpellier 2003., Kiel 2007., Barcelona 2015.).

Svuda pođi doma dođi: Legendarni Ivano Balić ima novi posao

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});