fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Almir Razić/Fena

Akrapović najavio sutrašnju utakmicu: Protiv Veleža ćemo pokazat naše pravo lice

Autor: Dnevno.ba/Fena

Nogometaši Željezničara u 24. kolu WWin Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra na Grbavici dočekuju ekipu Veleža.

Ove sezone Željezničar i Velež sastali su se dva puta u prvenstvu, a oba puta slavili su Mostarci rezultatima 1:0.

Trener “Plavih” Bruno Akrapović u najavi derbija kazao je da “nakon pauze očekuje interesantnu utakmicu protiv ekipe koja je bila u krizi, iz koje je izašla posljednjom pobjedom”.

– Velež je ispao u Kupu i ne mogu reći da ima neke rezultate u posljednje vrijeme. Nas čeka teška utakmica protiv ekipe koja zna iznijeti loptu, zna što radi i igraju ofenzivan nogomet na koji mi trebamo parirati isto ofenzivom. Nadam se da će za nas biti uspješna utakmica iako imamo dosta problema što se tiče toga kako sastaviti ekipu, ali gledamo pozitivno prema meču i mislim da ćemo pokazati naše pravo lice – rekao je Akrapović na pres konferenciji.

 Akrapović neće moći računati na čak pet igrača

– To je za jače ekipe problem kada izostaju jedan ili dvojica, a kod nas je to na broju pet. Nije laka situacija, ali rekao sam igračima da meni nitko ne fali i ako vama fali odustajete od zadatka i upornosti da se dokažete u prvih 11. Ekipa je odgovorila pozitivno, radili smo vrlo dobro ove sedmice i mislim da ćemo naći adekvatne zamjene za oni koji fale. Ima tu još nade za jednog ili dvojicu da upadnu na klupu, ali s tim što imamo moramo biti zadovoljni – izjavio je Akrapović.

Navodi da je susret izuzetno bitan za oba tima, s tim što njegova ekipa ima “fantastičnu publiku pred kojom svaki put pokaže fantastično lice”.

– Nema nikakvog razloga da to ne napravimo i sutra. Nosit će nas publika i dužni smo da odgovorimo na pravi način. To tražim uvijek od ekipe. Nogometni pritisak koji je na svakom igraču splasne nakon uvodnih par minuta. Mislim da će igrači pokazati da u njima ima dosta kvaliteta – kazao je Akrapović.

Utakmica Željezničar – Velež igra se sutra od 20 sati.

Slaven Bilić glavni favorit za preuzimanje ove europske reprezentacije

Autor: Dnevno.ba/Fena
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});