fbpx
Foto: Jabuka.tv

POSUŠJE U OPASNOJ ZONI Pred klubom su dvije najvažnije utakmice sezone

Autor: Dnevno.ba

Pred nogometašima Posušja dvije su ključne utakmice u prvenstvu.

image

Hercegovački klub se nalazi u opasnoj zoni, ali su i u najboljoj poziciji u odnosu na rivale jer za ostanak u elitnom razredu bh. nogometa sami odlučuju.

U subotu na svom Mokrom Docu dočekuju Leotar u derbiju začelja Hercegovine, i u ovom susretu moraju ići na pobjedu. Očekuje se velika podrška s tribina koja će momčadi Tonija Karačića itekako biti od velike pomoći.

Eventualnom pobjedom Posušje bi preskočilo Leotar na ljestvici, ali i što je najvažnije, pobjeglo bi pretposljednjem Rudaru iz Prijedora na ‘velika’ četiri boda.

Dobra stvar za Posušake je što u susret ulaze bez ozlijeđenih igrača i svi se slažu da je pobjeda imperativ.

– Nikada ni u jednom susretu ne idemo samo na jedan bod, već idemo na pobjedu. Međutim, nekada okolnosti budu takve da se stvori veliki broj prilika kao što je bilo na utakmici u Bijeljini gdje smo morali pobijediti, ali to nismo učinili i čak smo na kraju strepili da ne bi izgubili, pa sam zbog toga i zadovoljan s bodom. Mislim da smo bili bliže pobjedi od Radnika, a isto tako i u susretu protiv Slobode gdje su bili ekstremni uvjeti koji nam nisu dopuštali da razvijemo bolju igru – kazao je trener Posušja, Toni Karačić.

Nakon Leotara, Posušje čeka pakleno gostovanje protiv Rudara, a ako bi slavili nad trebinjskim klubom, vjerojatno bi i Karačić u susretu u Prijedoru bio zadovoljan bodom.

Ako se to ostvari (pobjeda nad Leotarom i remi s Rudarom), Posušje bi tri utakmice prije kraja sezone bilo četiri boda iznad zone ispadanja, što bi trebalo biti dovoljno za ostanak, prenosi Dnevnik.ba.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI