fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PSG drugi put zaredom eliminirao Chelsea

Autor: scsport.ba

LONDON - Chelsea će kako stvari stoje sezonu vjerojatno okončati bez trofeja nakon što se sinoć oprostio od Lige prvaka.

Drugi put zaredom Plavce je eliminirao PSG, koji je sinoć kao gost trijumfirao na Stamford Bridgeu rezultatom 2:1, te tako s ukupnih 4:2 prošao u naredni krug natjecanja.

Visoki presing domaćinu se isplatio na samom početku. Mikel je uzeo loptu koju je obrana gostiju loše ispucala, odmah ju je dodao do Williana koji je iz prve proigrao Diega Costu čiji je šut namučio Trappa.

Moura je dvije minute kasnije odlično poslao loptu u prostor za Di Mariu, ovaj je u naletu šutirao i savladao Courtoisa, ali se ipak ispriječio Ivanović koji je klizećim startom izbio loptu iz gola.

Ibrahimović je nakon kornera postigao gol, ali je poništen zbog ofsajda. Sjajnu akciju gosti su izigrali u 16. minuti. Di Maria je zamijenio mjesto sa Zlatanom i centralno odigrao na desnu stranu upravo za Ibrahimovića, koji je potom poslao odličnu loptu na peterac gdje je čekao Rabiot postigavši pogodak za vodstvo PSG-a.

Domaćin je krasnom akcijom za izjednačujući pogodak uzvratio u 27. minuti kada Costa prizemnim udarcem loptu poslao u mrežu za izjednačenje rezultata.

Fabregas je pet minuta prije odlaska na odmor zaprijetio gostima, da bi dobru priliku u samom finišu poluvremena propustio i Diego Costa.

I drugi put na utakmici PSG je brzom akcijom efektno probio Chelsea. Di Maria je bio prebrz za pratnju, stigao je pogledati gdje je Zlatan i savršeno mu nabaciti na peterac, gdje je Ibrahimović podmetnuo nogu za ogromnu, kapitalnu prednost, te na koncu za pobjedu Parižana.

Autor: scsport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});