fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Goran Sebelic/Cropix

Raskinuta suradnja Đokovića i Ivaniševića: ‘Naša kemija na terenu imala je uspona i padova’

Autor: dnevno.ba/Hina

Bivši osvajač Wimbledona hrvatski tenisač Goran Ivanišević više nije trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića, objavio je srpski tenisač na svom Instagram profilu.

Suradnja između Ivaniševića i Đokovića trajala je gotov šest godina i u tom je razdoblju Đoković postao najbolji tenisač u povijesti.

Srpski mediji objavili su vijest uz napomenu da je šokantna, neočekivana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

 

– Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Bilo je to davne 2018., a Marian i ja smo htjeli uvesti inovacije i unijeti malo magije posluživanja u naš duo. Zapravo, ne samo da smo donijeli servis, već i puno smijeha, zabave, broj jedan na ljestvici na kraju godine, rekordna postignuća i još 12 Grand Slamova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malo drame, napisao je Đoković na svom Instagram profilu.

Foto: Facebook

‘Naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto’

– Goran i ja smo prije nekoliko dana odlučili prekinuti suradnju. Naša kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam što mogu reći (nisam siguran da je on) da osim što smo zajedno osvajali turnire, imali smo i sporednu bitku u Parchisiju koja je trajala… mnogo godina. I – taj turnir za nas nikad ne prestaje. Šefinjo hvala na svemu prijatelju. Volim te, zaključio je Novak.

Pogledajte koliko je nezaustavljivi Đoković zaradio osvajanjem rekordnog Mastersa. Cifra je nevjerojatna

Autor: dnevno.ba/Hina
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});