fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

REAKCIJA HRVATSKOG TRENERA NA KRAJU UTAKMICE SVE ŠOKIRALA: ‘ Pa ja sam čovjek s Balkana’!

Autor: dnevno.ba

Nogometaši Juventusa sinoć su se spasili poraza od Verone golom Kuleševskog u 80. minuti za 1:1 protiv Verone. Prije toga Verona je povela golom Favillija u 60. minuti.

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić ponovno je pokazao da ima lijek za Staru damu. Pirlo i njegov pomoćnik na klupi Tudor nisu najbolje krenuli u novu sezonu.

Imaju samo jednu startnu pobjedu protiv Sampdorie uz tri remija, protiv Rome, Crotonea i sad Verone. Protiv Napolija su do tri boda došli za zelenim stolom.

Andrea Pirlo je nakon sinoćnjeg novog kiksa izjavio da se svi zajedno moraju udariti u lice, i što prije se trgnuti i početi igrati s puno više intenziteta i agresije.

‘Naše prvo poluvrijeme bilo je jako loše, nismo bili dovoljno agresivni i tek smo počeli igrati nakon njihovog gola’ istaknuo je Pirlo. ‘Vrlo je teško igrati protiv momčadi kao što su Atalanta i Verona koje vas jure po cijelom terenu i igraju vrlo agresivno i s puno duela’, prisnažio je Pirlo.

‘No doista se moramo trgnuti i početi igrati od početka kao što smo reagirali nakon gola Verone’ istaknuo je strateg Juventusa Andrea Pirlo.

S druge strane naš Ivan Jurić ponovno se pokazao kao crna mačka za Juventus i doveo ih je na rub poraza no stvar je spasio Kuleševski i donio Juventusu bod. Verona je na gostovanju kod Juventusa zadnji put slavila još 1988. godine i Jurić ja na kraju žalio što nije uzeo puni plijen.

‘Mislim da nismo imali dovoljno energije i pravi odgovor nakon što smo došli u vodstvo, nismo učinili dovoljno da to vodstvo zadržimo. Šteta je što na kraju nismo uzeli sva tri boda jer smo bili puno bolji više od trećine utakmice’ žalio se Jurić. No ono što ga može radovati je činjenice da je Verona u pet kola primila samo dva gola i Jurić je stvorio bedem pred svojom vratima koji je teško probiti.

Jurić se dotaknuo i izvedbe Kalinića kojem je dao šansu od samog starta utakmice. ‘Kalinić je još daleko od svoje prave forme i izdanja kojeg može dati našoj momčadi, no ipak smo vidjeli da nam već sad može jako puno doprinijeti u igri’, istaknuo je Ivan Jurić.

Na kraju se činilo da je Jurić jako ljut i bijesan po okončanju utakmice jer su mu nešto išli prigovarati igrači Juventusa a on je to komentirao riječima. ‘Netko me je krenuo vrijeđati pa sam reagirao, to je jedino normalno. Ja sam čovjek s Balkana i reagiram u trenu i impulzivno’ kazao je Jurić o događaju odmah nakon utakmice.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});