fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ŠPANJOLCI KRIVE DE GEU ZA PORAZ! Izbornik stao u obranu reprezentativne jedinice

Autor: dnevno.ba

Kako to biva u nogometu reprezentacija koja je bila u potpuno podređenom položaju, Ukrajina uspjela je nekako golom Cigankova pobijediti Španjolsku iako je Furija dominirala tijekom cijelog susreta.

Sijevnula je jedna kontra koja je rezultirala udarcem izvana i lijepim golom kojem je kumovao David De Gea pošto je bio dosta van svoje pozicije.

Kako De Gei ne cvatu ruže u proteklo vrijeme opet su se zaredale kritike na njegov račun ali je izbornik Luis Enrique nakon susreta stao je u obranu svog vratara.

‘Uvijek možeš više, ali loša je navika za sve kriviti Davida De Geu.’, odgovorio je kritičarima izbornik Furije pa nastavio,

‘Ako napadaš u kontinuitetu, znaš da je moguć kontranapad. Ako se protivnik brani i drži 0:0 pa nas iz jedne akcije iznenadi, moramo mu čestitati. Ništa se ne događa ako jednu ili dvije utakmice ne zabiješ pogodak, stvorili smo toliko prilika da smo ih mogli uništiti, utakmica je bila u potpunosti pod našom kontrolom, a protivnik pokušavao zatvoriti linije dodavanja. Prošao sam puno takvih utakmica u karijeri, protivnik ti raste i onda iz tranzicije napravi problem.’, opisao je tijek utakmice Enrique.

Unatoč porazu Španjolska je i dalje prva u skupini, ali samo s bodom prednosti ispred Njemačke i Ukrajine.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});