fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

STVARA SE SUPERMOMČAD ‘OTPADNIKA’: Srbin zbog ove fotografije pakira kofere ali ne žali za Realom

Autor: dnevno.ba

“Roštilj koji je unazadio Jovićevu karijeru”, moglo je pisati ispod fotografije koju je srpski nogometaš u Real Madridu Luka Jović objavio na društvenim mrežama, da bi ju potom u rekordnom vremenu maknuo s iste ali, bilo je prekasno.

U vrijeme objave sporne fotografije u Španjolskoj je bilo zabranjeno okupljanje više od 10 ljudi, a u Realu su pobjesnili jer se Jović nije pridržavao propisanih mjera, uz što je trebao voditi dodatnu brigu o odmoru pošto je nakon bizarne ozljede završio na dopustu s nogom u gipsu.

Jović je slomio petnu kost koja se lomi tek pri padovima s velike visine. Neslužbeno, nogometaš je ozljedu zadobio u padu sa zida svoje kuće u Beogradu.

Kako prenose talijanski mediji, Jović je pristao otići iz “kraljevskog kluba” a klub koji bi trebao profitirati od neslaganja španjolskog kluba i srpskog nogometaša je ni manje ni više nego talijanski Milan.

“Le bombe di Vlad” javlja da se Jović sastao s čelnicima Reala i Milana i da je spreman karijeru nastaviti u Serie A.

“Luka Jović nastavio je raditi stvari zbog kojih se za njega čuje više van terena”, pisao je ovog vikenda madridski “As”, nakon što je srpski napadač objavio slike kako s prijateljima uživa na roštilju.

U Milanu se već nalazi Jovićev “brat po oružju” Ante Rebić pa bi klimatizacija srpskog nogometaša, ako do transfera dođe, trebala biti lakša nego što je to bila Rebićeva.

Hrvat i Srbin su u Eintracht Frankfurtu činili kompalktan tandem koji je prije dvije sezone harao njemačkom bundesligom. Nakon briljantne sezone u Njemačkoj nogometaši su krenuli svaki svojim putem a sada bi ponovno mogli ujediniti snage u preporođenoj talijanskoj ligi.

Rebiću je teret s leđa skinuo dolazak u klub očinske figure u liku i djelu Zlatana Ibrahimovića, no ovaj je sada ozlijeđen i upitan je njegov povratak nogometa. Ipak, Rebić je u posljednjoj pobjedi Milana pokazao da se snalazi i bez Šveđanina u momčadi. Uz mogućnost spajanja starih drugova iz Eintrachta otvara se mogućnost transfera Marija Mandžukića čiji se odlazak u egzotičnu  nogometnu zemlju pokazao promašajem, pa ovaj sada traži povratak u Europu a od zainteresiranih se klubova uz turske velikane Fenerbahče i Galatasaray spominje i Milan.

Teško je ne primijetiti da se radi o tri endemska karaktera koja funkcioniraju na specifičan način ali imaju i mnogo zajedničkih točaka od kojih je agresivnost ona koja ih veže, pa bi bilo zanimljivo vidjeti kako bi trozubac funkcionirao u talijanskoj nogometnoj ligi. Rebić se odlično slagao sa srpskim kolegom u Bundesligi kao i Mandžukićem u reprezentaciji dok Mandžo i Jović još nisu igrali zajedno. Možda je baš Milan prilika za to.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});