googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Fena

Ultrasi podijelili snimku oduzetih transparenata na društvenim mrežama: Hoće li se Red Army ugasiti?

Autor: dnevno.ba

Navijačka skupina ‘Ultras Mostar’ pohvalila se na društvenim mrežama oduzetim transparentima navijačke skupine ‘Red Army’, prenosi Korner365

Već mjesec dana u Mostaru je užarena atmosfera u kojoj se dogodilo cijeli niz obračuna i navijačkih sukoba. Sve je krenulo kada je skupina navijača Veleža oduzela sve transparente koje su ‘Ultrasi’ imali na utakmici protiv Zvijezde 09 koja je odigrana 8. travnja.

“Da sam Ultras ja, ne bi’ im’o sna, ne bi’ spav’o ja, dok je đavola!”, tada je glasila poruka je “Red Armyja” koju su objavili na Facebooku.

Članovi navijačke grupe ‘Ultras Mostar’, nepunih mjesec dana nakon što su ostali bez svojih udarnih transparenata, uzvratili su udarac svojim rivalima.

Bljesak.info piše da su navijači Zrinjskog pod i dalje nerazjašnjenim okolnostima jučer oduzeli oko 50 transparenata od svojih protivnika, navijača Veleža – Red Armyja.

Foto: Screenshot

Red Army ostao bez transparenata 

Nekoliko dana nakon toga objavom na Facebooku navijačka skupina ‘Ultras’ potvrdila je da su oduzeli sve glavne transparente navijačkoj skupini ‘Red Army’.

Objavljen je video uz znakovitu poruku koja je glasila ‘Pozdrav moleri!’.

Ovo postaje opasno! Ultrasi uzvratili udarac: Pogledajte što su uradili pripadnicima Red Army

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});