fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Screenshot/Facebook

Velika tragedija potresla BiH, preminuo omiljeni igrač: Klub povukao radikalan potez

Autor: Dnevno.ba

Ne prestaju stizati stravične vijesti, skoro svaki tjedan neki od medija javlja o iznenadnoj smrti igrača na nogometnim terenima tijekom utakmice, a sada se jedna takva tragedija dogodila u BiH.

Kako pišu mediji, tragedija se dogodila u petoj ligi tamošnjeg prvenstva, kada je tijekom utakmice Turije protiv Stjepan Polja, na terenu pozlilo Irfanu Mešiću.

Iako su liječničke ekipe pravodobno djelovale i 35-godišnjaku je pružena adekvatna pomoć, Mešiću nažalost nije bilo spasa i preminuo u bolnici od posljedica srčanog udara.

Shrvani bolom

“Shrvani bolom i teškim izborom sudbine, obavještavamo da FK Turija automatski prestaje sa radom. Uvijek si ostavljao znoj i srce na terenu, zamalo da ga tu nažalost i ispustiš brate Irfane Mešiću, borba se nastavila i sat vremena poslije… I tamo si se borio, onako kako samo ti to znaš, lavovski.

Takvog ćemo te i pamtiti i dostojanstveno biti uz obitelj Mešić u ovim teškim trenutcima”, napisali su iz FK Turija.

Tragedija Irfana Mešića jako je potresla mali klub iz susjedne BiH, koji je nakon šokantnih trenutaka i strašne tragedije odlučio kako će se ugasiti.

Bože kakva tuga! Pijana vozačica zabila se u zgradu, usmrtila sestru (8) i brata (5)

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});