googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
FOTO: Mili Marušić

VIDEO (FOTO): Vinko Marinović obavio prvu prozivku i najavio pohod na titulu prvaka

Autor: D. Ivanković

MOSTAR - Današnjom prozivkom HŠK Zrinjski je počeo pripreme za proljetni dio sezone, a na prvom okupljanju u 2016. godini pred Vinkom Marinovićem bio je 31 igrač: Filip Lončarić, Krešimir Bandić, Goran Karačić, Nikola Vasilj, Zvonimir Blaić, Stjepan Radeljić, Daniel Graovac, Anto Radeljić, Pero Stojkić, Ivo Zlatić, Danijel Stojanović, Neven Laštro, Matija Katanec, Ivan Peko, Aleksandar Radulović, Miloš Žeravica, Mile Pehar, Vučina Šćepanović, Marin Vranjić, Ognjen Todorović, Filip Arežina, Oliver Petrak, Miloš Filipović, Goran Zakarić, Dejan Vukomanović, Krešimir Kordić, Miloš Aćimović, Jasmin Mešanović, Stevo Nikolić, Josip Miketek i Marijan Ćavar.

nshskzm 12012015 1
Od novih igrača u momčadi tu su povratnici Matija Katanec i Filip Arežina, koji će bez sumnje pojačati konkurenciju u igračkom kadru, dok su od juniora prvoj momčadi priključeni Josip Miketek i Marijan Ćavar.

Nakon obavljene prozivke šef stručnog stožera Vinko Marinović izdvojio je dio vremena za druženje s novinarima, pa je ovom prilikom obznanio plan priprema, te dakako govorio o samim očekivanjima u nastavku sezone.

“Plemići” će tako uvodni dio priprema odraditi u Mostaru, nakon čega će 20. siječnja s radom nastaviti u Međugorju, dok će 30. siječnja preseliti u Novigrad, gdje će do 7. veljače braniti naslov pobjednika na Istria Winter Cupu.

nshskzm 12012015 5

Prvu provjeru u pripremama Zrinjski će imati 26. siječnja u Međugorju protiv Osijeka, a uz četiri utakmici u Istri nakon povratka u Hercegovinu 13. i 14. veljače čeka ih i nastup na Memorijalu Andrije Ankovića u Gabeli, dok će 20. veljače protivnik drugoplasirane momčadi Premijerlige BiH u Mostaru biti Olimpic, momčad s kojom su odradili oba međusobna prvenstvena susreta, pa će dvoboj s njima biti svojevrsna generalna proba pred nastavak sezone.

Marinović je najavio pohod na titulu prvaka, premda je dodao kako nikoga od konkurenata ne treba podcijeniti, te kazao kako nas očekuje još jedno uzbudljivo prvenstveno proljeće bez obzira na nešto manji broj utakmica nego inače u toj drugoj polusezoni.

Autor: D. Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});