fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
FOTO: Mili Marušić

VIDEO: Najveći junak derbija – Goran Karačić

Autor: Danijel Ivanković

ŠIROKI BRIJEG - Nekolicina igrača je oduševila svojim nastupom u nedjeljnom hercegovačkom derbiju između Širokog Brijega i Zrinjskog. S jedne strane Ivan Krstanović, Boris Pandža i Ivan Crnov, a opet s druge strane Ognjen Todorović, Jasmin Mešanović, Oliver Petrak i na kraju strijelac pobjedonosnog zgoditka Filip Arežina, međutim jedno ime treba posebno apostrofirati, a to je gostujući vratar Goran Karačić.

Primio je tri gola u ovom velikom derbiju, no ruku na srce ni kod jednoga nije kriv, a štoviše pri rezultatu 2:2 skinuo je najprije zicer Borisu Pandži, potom obranio i kazneni udarac Ivana Krstanovića, samim time dodatno digao samopouzdanje suigračima koji su uz njegovu pomoć kreirali veliki preokret i na kraju slavili pobjedu koja im itekako povećava izglede u borbi za šampionsku titulu.

U samoj završnici susreta vratar Zrinjskog, ujedno mladi bh reprezentativac povrijedio se pri jednoj intervenciji. Prve informacije govore kako se radi o povredi ligamenata koljena, no više će se ipak znati nakon detaljnog pregleda u KBC-u Mostar.

Naša kamera je odlično snimila bolne grimase na licu mladog igrača, no usprkos tome pokazivao je snažnu želju da nastavi ovu utakmicu. Pokušao je, ali jednostavno nije mogao i na kraju je ipak prije kraja morao napustiti travnjak Pecare, dakako uz gromoglasan pljesak navijača i simpatizera Zrinjskog, ali i dijela domaće publike.

širokizrinjskim06032016-9

Goran Karačić je do sada bio poznatiji kao mlađi brat dvojice sjajnih rukometaša Ivana i Igora Karačića, no ove sezone definitivno je jedan od glavnih igrača Zrinjskog, jedan od najzaslužnijih što je momčad Vinka Marinovića ovako visoko plasirana. Bez njega će u nastavku sezone “Plemićima” biti znatno teže, pa se u ovom klubu nadaju i vjeruju u brz Karačićev oporavak.

Također, primjer ovog mladog sportaša može poslužiti svima koji se bave nogometom ili bilo kojim drugim sportom kako se bori za dres svog kluba, što bi se reklo “do posljednjeg daha”. I zato kažemo svaka čast svim akterima ovog derbija, posebno onima koje smo pobrojali u uvodnom dijelu teksta, ali ipak s naše strane najveće čestitke Goranu Karačiću i svakako što brži oporavak i povratak na gol Zrinjskog.

Autor: Danijel Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});