fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ZDRAVKO MAMIĆ IZ MEĐUGORJA: Ja sam navijač Zvezde, kao i svih klubova s ovih prostora

Autor: dnevno.ba

Zdravko Mamić u Međugorju je u ekskluzivnom intervju za Pixsell progovorio o aktualnim događajima.

Zdravko je uvjeren da će Dinamo obraniti naslov prvaka te iduće sezone igrati Ligu prvaka, a komentirao je i HNL.

“Hrvatska liga napreduje, što je fenomen koji ne mogu objasniti. Tamo nema novca za ovo piće koje sada pijemo. Divim se tim sportskim radnicima i kako opstaju bez ikakvih sredstava.”

Odgovorio je na pitanje što bi bilo da igraju Dinamo i Crvena zvezda.

“Jasno sam i javno rekao da ne bih želio da Zvezdu izvučemo u Europi. Ne želim Zvezdu protiv sebe, želim Zvezdu pored sebe. I neka Zvezda napreduje, ja sam njihov navijač i navijač svih klubova s ovih prostora. Utakmica Dinama i Zvezde bila bi neizvjesna, odlučivale bi nijanse.”

Komentirao je uzlet Osijeka koji se bori za naslov prvaka.

“Hrvatska liga je fenomen koji ja ne mogu objasniti. Ljudi koji u njoj rade su čudotvorci jer tamo nema novca za ove dvije kave i mineralnu koje mi sad pijemo. Rijeka je imala ozbiljan rast, a sad je Osijek postao ozbiljan konkurent jer ima dobre igrače i odličnog trenera koji je u klub donio autoritet, karizmu i znanje. Jako ih respektiram i jako ih se bojim. Ne zato što su nam dorasli po kvaliteti, nego što bi mogli iskoristiti naše eventualno loše razdoblje do kojeg može doći jer Dinamo igra puno više utakmica i puno se više troši nego Osijek. No uvjeren sam da će Dinamo obraniti titulu i da će opet igrati Ligu prvaka”, rekao je Dinamov šef.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});