fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zdravko Mamić: “Volio bih Vahu vidjeti na klupi Dinama, ali kakvu čovjek platu ima – spektakularnu”

Autor: dnevno.ba

Zagrebački Dinamo u potrazi je za novim trenerom kluba, a savjetnik kluba Zdravko Mamić rekao je kako bi silno volio vratiti Vahida Halilhodžića u klub s Maksimira.

Mamić, koji se trenutno nalazi u Međugorju, i dalje je jedan od najvažnijih ljudi u zagrebačkom klubu, a upravo je njegova želja bio Matjaž Kek. Slovenski selektor zahvalio se na pozivu i ostao uposlenik Nogometnog saveza Slovenije.

“Matjaž Kek nas je pristojno obavijestio da ostaje izbornik Slovenije. Inače, u vrijeme njegovog time-outa, nekoliko puta se čuo s mojim bratom Zoranom, razgovarali su o nekim potezima koje bi Dinamo trebao napraviti, primjerice o početku priprema i odmoru igrača, nekim kadrovskim rješenjima. Mogu samo kazati da mi je žao što njegov dolazak nije realiziran, ali moje poštovanje i simpatija prema Keku ostaju. Možda nijednog trenera u povijesti nismo tako željeli kao njega, a on je prvi trener koji je odbio Dinamo”, rekao je Mamić za Sportske novosti.

Kaže kako su Niko Kovač i Vahid Halilhodžić trenerski “teškaši” i da je teško očekivati da budu novi treneri ekipe s Maksimira.

“Ja bih pješke otišao po Niku Kovača u Njemačku i donio ga na ramenina. Ali, gotovo sam siguran da on ne bi prihvatio ponudu Dinama. Ako će pročitati moj intervju za vaš list, ako ga zanima posao u našem klubu, sigurno postoji mogućnost da pošalje neki signal. No, ne bih htio da se od toga napravi trakavica, on je sigurno čovjek koji spada u kategoriju trenera ‘teškaša’ koje mi želimo. No, mislim da to nije realno, da su njegove ambicije negdje drugdje. Ne usudim se ni okrenuti njegov broj”, rekao je Zdravko Mamić.

Kaže i kako bi volio da se na klupu Dinama vrati Vahid Halilhodžić.

“Znate, ja bih silno želio da se vrati Vahid Halilhodžić! On je veoma dobro sarađivao sa Zoranom, cijeni naš klub, ima puno prijatelja u Dinamu, ali ne znam koliko je to realno jer kao izbornik Maroka ima spektakularnu platu koja se mjeri u dva-tri miliona eura. Ne da mi sad nekoga molimo, nećemo prostituirati instituciju Dinama, koji je veliki klub, ali i te ljude koji su apsolutno veliki treneri. No, sigurno su to treneri koji imaju kvalitet za Dinamo”, rekao je Mamić.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});