fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: NK Široki Brijeg

Željezničar svladao Široki i dograbio važne bodove, gosti ogorčeni suđenjem Njegomirovića

Autor: dnevno.ba

Nogometaši Željezničara upisali su pobjedu u derbiju protiv Širokog Brijega rezultatom 1:0 u derbiju 28. kola Wwin lige BiH koji je odigran na Grbavici. 

Već u 5. minuti, Željezničar je imao dobru priliku. Nakon dobre akcije, Mekić je izbio sam pred mladog vratara Puljića, ali Puljić je sjajno obranio njegov udarac.

Zatim su gosti nanizali nekoliko pokušaja pred golom Muftića. Ćavar je pucao u jednom napadu, u drugom mu je loptu ‘sklonio’ Cavnić, da bi potom Ilija Mašić nakon ubačaja iz kornera pucao malo preko gola Željezničara.

U 38. minuti Štilić je pao u kaznenom prostoru gostujuće momčadi, ali sudac Njegomirović pokazao mu je žuti karton zbog simuliranja.

Foto: Adem Catic / FKZ.ba

Trenutak odluke na susretu se dogodio na otvaranju drugog poluvremena.  Igrala se 49. minuta kada je Radinović ubacio s lijeve strane, a Krpić glavom pogađa mrežu gostiju za veliko oduševljenje domaće publike.

Nakon toga je Željezničar imao još jedan pokušaj Mekića, ali je lopta otišla pored gola. S druge strane, Prusina je pucao s distance u 55. minuti, ali je bio neprecizan.

U 74. minuti Radovac dobro puca, ali lopta odlazi malo preko gola. Četiri minute nakon toga poništen je pogodak Širokog, kada je dosuđeno zaleđe nakon što je mrežu zatresao Luka Mamić. Gosti su bili bijesni na ovu odluku suca Njegomirovića.

U 83. minuti nova sporna situacija u kaznenom prostoru Željezničara, nakon očitog igranja rukom sudac Njegomirović ostao potpuno nijem.

Na kraju je Željo sačuvao prednost i došao je do vrijedan tri boda u borbi za opstanak, a u sljedećem kolu im slijedi susret s GOŠK-om u Gabeli, dok će Široki Brijeg na čitlučkim Barama dočekati Borac iz Banja Luke.

Velež svladao Slogu i učvrstio se na trećem mjestu

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});