googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Guliver

Musk poslao upozorenje koje se nikako neće svidjeti Amerikancima: ‘Samo navodim očigledno’

Autor: Dnevno.ba

Elon Musk izazvao je brojne reakcije zbog objave o velikom državnom dugu Sjedinjenih Američkih Država, te je upozorio kako će američki dolar postati bezvrijedan ako se ništa ne poduzme.

Kako prenosi The Blaze, državni dug SAD-a veći je od 34 milijarde dolara.

“Moramo učiniti nešto u vezi s našim državnim dugom ili dolar neće vrijediti ništa”, objavio je Musk na društvenoj mreži X kao odgovor na objavu influencera koja je uključivala citat savjetnika bivšeg predsjednika SAD-a za nacionalnu sigurnost H.R. McMastera koji poziva na izdvajanje sredstava za obranu.

Foto: Guliver

‘Najveća prijetnja’

“Samo navodim očigledno”, dodao je Musk kasnije.

Politički novinar Ed Krassenstein napisao mu je da je problem što se niti jedna administracija ne želi baviti pitanjem državnog duga jer je dugoročno rješenje vjerojatno kratkoročna šteta za privredu.

Senator Kentuckyja Rand Paul rekao je kako je državni dug zapravo najveća prijetnja američkoj nacionalnoj sigurnosti i upozorio da “ludim rasipanjem Amerikanci prijete postojanju vlastite valute, a možda i zemlje”.

Republikanska senatorka Cynthia Lummis iz Wyominga također je izrazila stav da je “naš dug najveća prijetnja s kojom se naša zemlja danas suočava”.

Musk otkrio da će Tesla predstaviti ‘Robotaksi’, evo kada će to biti

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});