fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Alkar Dragan Čović “U ništa”!

Autor: Dnevno.ba

SINJ - U Hrvatskoj je održana 302 Sinjska alka koju je pratio veliki broj visokih uzvanika a među njima i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Dan prije nismo ga vidjeli u Kninu na proslavi oslobodilačke akcije “Oluja” kojom je hrvatska vojska oslobodila veliki dio okupiranog teritorija a ujedno pomogla Bihaću koji je godinama trpio pritisak i prijetilo je da se ponovi tragedija Srebrenice.

Oslobodilačka akcija OLUJA uvelike je promijenila ratnu situaciju u BiH i doprinijela bržem završetku sukoba. Suradnja Armije BiH HV i HVO-a je pokazala koliko su bili pogrešni prijašnji sukobi i koliko je bilo nepotrebnih žrtava.

Čovića nije bilo tu da oda počast svima koji su doprinijeli da dođe do mira, vjerojatno da se ne zamjeri prijatelju Dodiku koji je u to vrijeme u Novom Sadu s Vučićem govorio ustaškoj genocidnoj Hrvatskoj i planovima o ujedinjenju sa Srbijom. Dodik je zaboravio kako postoji BiH i da je njegov prijatelj Čović predsjedatelj predsjedništva BiH. Da je bio u Kninu Čović je mogao govoriti o prognanim Hrvatima iz Bosanske Posavine i Banjalučke regije, preko 250.000 ili da se sjetio 2.500 poginulih Hrvata, ali nije bio i ništa rekao nije, dakle “još jednom alkar ČOVIĆ u ništaaa!!”

Mogao je s premijerom Plenkovićem dogovoriti još veći angažman oko obnove i povratka i sprječavanja odlaska cijelih obitelji iz BiH ali vjerojatno ni Plenković neće da uvrijedi prijatelja Milorada Pupovca pa se nisu ni sastali.

Prijateljstvo i politička trgovina i kod jednog i kod drugog stavila je u treći plan narod koji predstavljaju i kome trebaju služiti. Bitno je opstati na vlasti a narod…, ma koga briga za to? Što reći nego opet “alkar Dragan Čović u ništaaaaa!!”, navodi se u priopćenju Hrvatskog bloka BiH.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});