fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DEMANTIJ: Ivan Šekelja demantira da je prijetio načelniku općine Prozor-Rama

Autor: Dnevno.ba

PROZOR RAMA - U skladu sa zakonskim pravom na demantij na članak koji je objavljen na cijenjenom portalu "Dnevno.ba" tražim da objavite demantij na članak pod naslovom (objavljenim 07.02.2017):

“Dočasnik Oružanih snaga BiH Ivan Šekelja prijeti načelniku općine Prozor- Rama!?”.

Vjerni sam čitatelj Vašega portala, upravo zato što pokušavate svojim tekstovima prema svim razinama vlasti i vladajućim političarima ukazati na propuste. U Prozor-Rami je najviša razina načelnik i općinsko vijeće. Bez obzira iz koje su stranke, ali su vladajući, oni su izabrani da rade u skladu s moralnim i pravnim normama. Čudi me činjenica da ih Vi branite. Uvjeren sam da ste profesionalci i da je ovo bio nesporazum, budući da onaj tko se osjeća da mu se prijeti, ako je prav poduzeti će zakonsku zaštitu, ili će bar napisati demantij onom mediju koji je objavio moj članak.

Na Vašem portalu „Dnevno.ba“ objavljen je tekst bez potpisa autora pod naslovom: “Dočasnik Oružanih snaga BiH Ivan Šekelja prijeti načelniku općine Prozor- Rama!?”. U cilju pravovremenog i objektivnog informiranja javnosti želim da objavite demantij na slijedeću tvrdnju: „Kako doznajemo iz općine Prozor-Rama za ovakav govor mržnje i prijetnje tražit će se pravne sankcije jer unošenje mržnje na područje općine Prozor-Rama nije samo konstrukcija Ivana Šekelje, nego, je on samo glasnogovornik politike HDZ-a koji nije uspio na zadnjim izborima dobiti načelnika iako su uporabljena različita manipulacijska sredstva“.

Iznesena je laž, jer ja nikad nisam bio član ni jedne političke stranke, a kamoli da sam njen glasnogovornik, i još gore, da se bavim politikom, pokušaj je plasiranja notorne laži i zastrašivanja ljudi koji se usude progovoriti o korupciji i raznim nepodopštinama koje čine „BETONSKE GLAVE“. Točno je da sam oštar i beskompromisan kad je u pitanju borba protiv korupcije, na koncu to mi je i moralna i zakonska obveza. Točno je isto tako da sam u građanskoj „inicijativi za pravednu raspodjelu općinskog proračuna“ općine Prozor-Rama i tako nastupam.

U čemu Vi i načelnik vidite prijetnju i mržnju, napisao sam „Lošu Ramu popravit ćemo stvaranjem dobre Rame, dobrog gospodarstva i dobre politike. Snažani pokreti mogu pomesti društveni ološ“, ako je netko sebe prepoznao, i ako je istina prijetnja onda se svi moramo još više zamisliti. Po tekstu koji je objavljen na vašem cijenjenom portalu ispada da ne smijemo željeti dobro, a kamoli ga činiti.

Pisanje „BETONSKIH GLAVA“ iz općine Prozor-Rama na Vašem portalu, bez potpisa autora pokušaj je stavljanja flastera preko rane koja boli ili sakupljanje perja bačenog iz punog jastuka s visokog nebodera. Perje je bačeno.

Kad pravedniku pokušaju vezati ruke onda se zloća sprema na nedjela.

Nećete me zastrašiti!!!

Radujem se svijetu utemeljenom na četirima ljudskim slobodama. Prva je sloboda govora-svugdje u svijetu. Druga je sloboda koja svakom čovjeku dopušta da štuje Boga kako god želi-svugdje u svijetu. Treća je sloboda od neimaštine… svugdje u svijetu. Četvrta je sloboda od straha…. bilo gdje u svijetu (Frenklin Delano Roosevelt).

S poštovanjem,
Ivan Šekelja

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});