fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Dragan Lukač: Ako neko mom djetetu opali čvoku, srest ćemo se!

Autor: Dnevno.ba

BANJA LUKA - Stanje sigurnosti na području Banje Luke, kao i na području cijelog entiteta, razmatrano je na današnjoj sjednici Narodne skupštine RS, a zastupnicima se obratio i otac tragično stradalog mladića Davida Dragičevića iznijevši optužbe na račun ministra unutarnjih poslova RS Dragana Lukača za suučesništvo. Lukač je oštro odgovorio.

Davor Dragičević je ukazao na sve nedosljednosti MUP-a Republike Srpske prilikom istrage o slučaju Davida Dragičevića, napominjući da je ubojstvo uslijedilo nakon što je mladić danima monstruozno mučen, piše Klix.ba

“Ministar unutarnjih poslova RS-a Dragan Lukač, direktor Policije Darko Ćulum i načelnik Uprave za organizirani kriminal Darko Ilić su pokušali sakriti ubojstvo. Suučesništvo u ubojstvu je gore od samog ubojstva”, kazao je Dragičević.

Ukazao je na konferenciju za medije od 26. ožujka 2018. godine, napominjući da nikad u sudskoj praksi takva konferencija nije održana.

“Nema nijednog dijela tijela da nije izudarano palicama, šipkama i sličnim predmetima, a oni su istaknuli da je riječ o zadesnoj smrti. Bacili su dijete koje je bilo budućnost RS”, istaknuo je Dragičević.

Dragičević je zamolio zastupnike NSRS da se izjasne da li je riječ o samoubojstvu ili ubojstvu.

Dragan Lukač je kazao da odbija sve i jednu stavku koju je Davor Dragičević iznio, kazavši da su sve laž.

“To su teške optužbe, bez ijednog dokaza. Nakon današnjeg dana podnijet ću prijavu sudu. Počevši od Slobodana Vaskovića, strašnog blogera, koji je instraumentalizirao Dragičevića, pa i protiv svih drugih ljudi ću podnijeti prijavu”, kazao je Lukač.

Napomenuo je da će morati dokazati ono što tvrde.

“I ja sam stvarao Republiku Srpsku. I ja sam ratni vojni invalid. Sedam litara krvi sam prolio za Republiku Srpsku. Imam porodicu, četvero djece. Ne može niko da me optužuje”, istaknuo je Lukač.

Poručio je svima, koji iznose navodne laži, da će se naći na sudu.

“Mom djetetu, ako mu neko čvoku opali, srest ćemo se. Shvatite to kako hoćete. Za mog sina, koji ima 10 godina, tvrde na društvenim mrežama da je učestvovao u tučnjavi”, rekao je Lukač.

Pitao je postoji li ijedno ime i prezime od tih dvadeset ljudi, za koje tvrde da teroriziraju grad.

“To ne mogu biti duhovi. Ako znate ko su ubojice, zašto nema nijednog imena i prezimena. Ja sam Dragičeviću izjavio saučešće, pričali smo”, rekao je Lukač.

Naveo je da je novinar Slobodan Vasković posebna priča, kazavši da svojim pisanjem terorizira cijelu RS.

“Znamo kako je, zajedno s novinarom Bakirom Hadžiomerovićem, izvještavao iz RS predstavljajući je kao crnu rupu. Prvi put kad sam spomenuo Vaskovića, nakon svih njegovih laži i konstrukcija, kad je napisao da je Lukač postavio snajperiste da pucaju u narod. To su naši mladići. Ko bi tim ljudima mogao da naredi da puca po narodu”, rekao je Lukač.

Naveo je da javnost treba da procijeni šta je istina o tome ko nastoji da zataška ubojstvo.

“Nisam mogao biti ubojica jer tada nisam bio u državi. Za to da sam bio suučesnik morat će dokazati”, rekao je Lukač.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});