Drago Ćosić novi je član Ureda za odnose s javnošću HRS-a

Autor: 24Sata.hr

ZAGREB - Donedavni komentator HRT-a Drago Ćosić dobio je otkaz nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji zbog navodne preprodaje karata, a sad je dobio novi posao.

Mali paraf na priopćenju otkrio je novo radno mjesto donedavnog komentatora HRT-a Drage Ćosića. U jeku prepucavanja između Nexea i PPD Zagreba o desnom vanjskom Ivanu Sršenu čiji je ugovor u ‘brisanom prostoru’ između dva spomenuta kluba. Sršen je igrač Nexea na posudbi u PPD-u te ga Našičani žele vratiti u matično jato, dok ‘plinari’ ističu kako ta stavka ne postoji na ugovoru već će Sršen do kraja sezone biti u redovima PPD-a.

Zbog nemogućnosti dogovora između klubova stvar je preuzelo registracijsko povjerenstvo koje će donijeti odluku o igraču u roku od osam dana. Samo priopćenje o ovome događaju donijelo je i spomenuti zanimljivi paraf Drage Ćosića koji očito ima novi posao, ali ovaj put je njegov prepoznatljivi glas pao u drugi plan.

Podsjetimo, Ćosić je na HRT-u dobio otkaz zbog navodne preprodaje karata za nastupe hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, pišu 24 sata.hr.

Autor: 24Sata.hr

ZADNJE VIJESTI