googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: X

Horor u školi: Maloljetni napadač pucao iz vatrenog oružja i ranio više djece

Autor: Dnevno.ba

Prema za sada dostupnim informacijama troje djece ranjeno je nakon pucnjave u školi u Finskoj u utorak ujutro, a maloljetnik je pucao iz vatrenog oružja.

Incident se dogodio u školi Viertolan Koulu u Vantai rano u utorak, rekla je finska policija u priopćenju. Policija je pozvana u osnovnu školu u oko 9 sati po lokalnom vremenu , a osumnjičeni je priveden, kažu izvješća.

“Svi koji su sudjelovali u pucnjavi su maloljetnici. Prema dosadašnjim policijskim informacijama, tri maloljetnika su ozlijeđena’, stoji u policijskom priopćenju.

Mještanima je rečeno da se drže podalje od tog područja. “Policija je na mjestu događaja i istražuje događaj. “Mole se promatrači da se drže podalje od tog područja i zatvore prostorije. Strancima se ne smiju otvarati vrata”, stajalo je u prvom priopćenju policije.

‘Strancima ne otvarajte vrata’

Pucnjava je najvjerojatnije izvršena na nastavnom mjestu Jokiranta nakon što su tamo u utorak ujutro primijećeni automobili i kola hitne pomoći. Oko 10.45 ujutro po lokalnom vremenu, ravnateljica škole Sari Laasila kazala je Reutersu da je neposredna opasnost za školu prošla.

Očevidac je rekao za Helsingin Sanomat da su dva vozila hitne pomoći i policija napustili školu oko 10 ujutro po lokalnom vremenu.

Vantaa se nalazi oko 16 kilometara sjeverno od glavnog grada Finske Helsinkija i dom je za oko 250.000 ljudi. Školu, u kojoj se dogodila pucnjava, pohađa oko 800 učenika, prenosi Direktno.hr.

Tjedan dana od nestanka Danke Ilić, oglasio se i otac: Što se događalo kobnih 59 minuta?

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});