fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Fena

Karamatić ‘oprao’ federalnog ministra pitanjem o naoružanim migrantima: ‘Svi su upoznati osim Isaka’

Autor: Dnevno.ba

Zastupnik HSS-a u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH Mario Karamatić vrijeme predviđeno za zastupnička pitanja u današnjem nastavku sjednice ovog doma iskoristio je, među ostalim, i za osvrt na odgovor kojeg je dobio od federalnog ministra unutarnjih poslova FBiH Rame Isaka na pitanje o naoružanim migrantima u BiH.

“Od ministra Isaka, u stanci uhićenja u Republici Srpskoj, dobio sam odgovor kako ovo ministarstvo nema saznanja o naoružanim, odnosno migrantima s kalašnjikovim. U međuvremenu smo imali pucnjavu u kojoj su sudjelovali migranti. Ja bi ministra Isaka kao i one koji nemaju saznanja o naoružanim migrantima uputio na onaj mali prozorčić na mobitelu s oznakom „g“ , odnosno Google.

Sve što im je potrebno je otvoriti taj prozorčić, ukucati nekoliko traženih pojmova i otvorit će im se jedan sasvim novi svijet, prepun informacija kojima oni ne raspolažu“, poručio je zastupnik Karamatić uz konstataciju da mu nakon odgovora o nepostojanju naoružanih migranata nije preostalo ništa drugo nego, kako je kazao, „uvesti pripadnike respresivnog aparata u Federaciji BiH u 21. Stoljeće“!

Foto: Fena

‘Otkud migrantima oružje’

“Otkud migrantima oružje je pitanje kojim bi se Isak morao žurno i ozbiljno pozabaviti umjesto da šalje nekakve korpuse na Republiku Srpsku. Dobivena saznanja kako su ilegalni migranti došli do oružja i streljiva ministar Isak treba dostaviti ne samo meni već i Tužiteljstvu BiH radi postupanja.

Oni to oružje sigurno nisu donijeli iz Afganistana, teško da su ga mogli nabaviti u ozbiljnim država kroz koje su prošli na putu do BiH te su ga vjerojatno nabavili ovdje. Radi sigurnosti, moramo znati od koga”, upitao je Karamatić Isaka početkom godine istaknuvši da očekuje žurnu istragu i konkretne odgovore.

Nije dobio ni jedno ni drugo, tek konstataciju da o naoružanim migrantima Federalni MUP s Isakom na čelu nema nikakvih saznanja.

Konaković prijeti nakon uhićenja kuma: ‘Oni koji pakiraju u ovom procesu neće se dobro provesti’

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});