fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MILANOVIĆ: “Treba iskamčiti što više za interese Hrvata, a ti interesi uvijek idu u interesu opstanka BiH”

Autor: Dnevno.ba

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović nakon obilježavanja 30. obljetnice osnivanja Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) na Plesu, na press konferenciji opet je komentirao člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića.

“Pazim što govorim, pazim kakve viceve pričam. Imam iza sebe dugu kroniku i dugu povijest odnosa i neću dopustiti da mi zatvore usta. Imamo posla s vrlo, vrlo ozbiljnim moralnim kamatarima. Ljudi koji smatraju da su puni vrlina i da su svi ostali budale, lopovi, kriminalci, nacionalisti, šovinisti, e pa nismo. Za mene je to vrsta šovinizma takva netrpeljivost, takav pritisak gdje će se svaki puta kada nešto dobronamjerno želiš reći, kada želiš upozoriti na to da se Hrvate u BiH reketari, da to radi među ostalim i Džaferović koji je hostesa mudžahedina u BiH bio, u Zenici”, rekao je Milanović, dodavši:

“To nedostojni ljudi, ne treba im vjerovati, ali treba iskamčiti što više za interese Hrvata, a ti interesi uvijek idu u interesu opstanka BiH”.

Danas je Džaferović odgovorio na optužbe Milanovića, rekavši da se on već sam klasificirao, prenosi N1..

“I u regionu ja pozivam na mir, stabilnost, suzdržanost, međusobno poštovanje. Optužbe koje je izrekao dotični gospodin već sam kvalificirao. Njega osobno što se mene tiče sve više vode u kategoriju beznadežnog slučaja“, naveo je Džaferović.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});