fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Srpski radikali pozvali građane u RS da ne izlaze na Dodikov referendum

Autor: Dnevno.ba

BIJELJINA - Na zajedničkoj konferenciji za novinare Srpske radikalne stranke i stranke Snaga naroda koja je održana u subotu u Bijeljini predsjednici stranaka Mirko Blagojević i Aleksa Milojević pozvali su građane u RS da ignoriraju Dodikov referendum, jer on, kako su naveli, nanosi štetu Republici Srpskoj, prenosi Patria..

Milojević je izjavio da je referendum već izazvao ogromnu materijalnu štetu jer je već Republika Srpska postala nesigurno područje za strane investitore i strane investicije.

– Ništa strane investitore ne može tako snažno odvratiti kao politička nesigurnost u jednoj državi, a evidentno je da je Republika Srpksa u takvoj situaciji – rekao je Milojević.

Blagojević je izjavio da je situacija oko referenduma konfuzna, nejasna te se radi o privatnoj stvari Milorada Dodika i on o tome suvereno odlučuje, a Republici Srpskoj nanosi štetu.

– Dodik je pored predsjedničke funkcije uzurpirao i funkcije Vlade RS i Narodne skupštine – rekao je Blagojević.

Milojević i Blagojević su poručili građanima da pokažu zrelost i da u potpunosti ignoriraju referendum, prenosi Patria.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});