fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zašto je šutio predsjednik Gradskog vijeća Livno i nije opomenuo vječitog HDZ-ovog uhljeba Antu Omazića?

Autor: Dnevno.ba

LIVNO - Hrvatska lista za Livno izražava žaljenje šutnjom Seada Hadžijahića, predsjednika Gradskog vijeća Livno, nakon završetka 31. sjednice Gradskog vijeća Livno, koja je održana 12.11.2019., na kojoj se između ostaloga raspravljalo o informaciji Zavoda za upošljavanje Hercegbosanske županije - Ispostava Livno, a koji je prešutio vulgarno i nasilničko ponašanje Ante Omazića, ravnatelja Zavoda za upošljavanje Hercegbosanske županije. Svojom šutnjom, Sead Hadžijahić otvoreno se stavio u zaštitu Ante Omazića, pokušavajući zataškati ovaj incident.

Nakon informacije koju je podnio Ante Omazić, otvorena je rasprava o podnesenoj informaciji. Nezadovoljan sadržajem i obrazloženjem podnositelja informacije, javio sam se za raspravu, kako bi ukazao da informacija ne sadrži niti minimum kriterija, da bi se o njojraspravljalo na vijeću. Ante Omazić, nezadovoljan mojom raspravom, pokušao me vikom i galamom prekidati, a od predsjednika Gradskog vijeća je tražio da mi oduzme riječ. Predsjednik Gradskog vijeća, umjesto da pouči Antu Omazića na lijepo i civilizirano ponašanje u Gradskoj vijećnici, dopustio je Anti Omaziću, da vrijeđa i omalovažava gradskog vijećnika, zbog čega je Sead Hadžijahić isključivi krivac za primitivno i nasilničko ponašanje Ante Omazića.

Pošto nije bilo razloga da mi se zabrani rasprava, Ante Omazić je bez odobrenja predsjednika Gradskog vijeća, ustao sa svojeg mjesta i nastavio s galamom i mlataranjem rukama, nazivajući me komunjarom. U napadu bijesa, prijeteći je došao do govornice nazivajući me majmunom. U više navratajavno sam pozivaoAntu Omazića da sjedne, ali on je i dalje nastavio s uvredama i prijetnjama. Sead Hadžijahić nije niti pokušao primiriti rastrojenog Antu Omazića, nego je dopustio njegovu daljnju tiradu u Gradskoj vijećnici. Tek kada sam se na isti način usprotivio Anti Omaziću, predsjednik je prekinuo sjednicu, koja se nastavila, ali bez Ante Omazića, koji je pobjegao iz vijećnice, jer se pobojao Federalne televizije koja je snimala nastavak sjednice.

Ante Omazić, vječiti kadar i uhljeb HDZ-a BiH, od prije je poznat javnosti kao „siromašni“ ravnatelj, čiji je sin primao stipendiju iz Republike Hrvatske iz reda studenata slabijeg imovnog stanja. Njegovo rastrojeno ponašanje nastalo je onoga momenta kada sam zatražio informaciju koga je sve na nezakonit način uposlio u Zavod za upošljavanje HBŽ-a, jer mi je poznato, da je uposlio Božu Pavića poznatog prebjega iz HDZ-a 1990 u HDZ BiH i više drugih njemu bliskih osoba, navodi se u priopćenju Jakova Perkovića, predsjednika HLL-a.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});