fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ŽUPANIJSKA NEOVISNA LISTA: Naša ideja i vizija je jasna

Autor: Dnevno.ba

LIVNO - Od strane Središnjeg izbornog povjerenstva BiH smo informirani da je prijava Županijske neovisne liste u potpunosti ispunila zakonom propisane uvjete i da je ovjerena za sudjelovanje na sljedećim izborima.

Ovim putem želimo se zahvaliti svima Vama koji ste svojim potpisom potpore omogućili naše sudjelovanje na sljedećim izborima.

Također, zahvaljujemo se svim volonterima koji su dali svoj veliki doprinos kako bi smo prikupili značajno veći broj potpisa potpore nego što je bilo potrebno za prijavu.

Aktivnosti na prikupljanju potpisa potpore i kontakti sa ljudima širom naše županije su nas dodatno učvrstili u uvjerenje da smo na pravom putu i da je Županijska neovisna lista, iako u začetku svoga djelovanja, već prepoznata kao snaga koja može pokrenuti pozitivne promjene u našoj županiji.

Naša ideja i vizija je jasna. Želimo ujediniti sve ljude dobre volje s ciljem stvaranja političkog zajedništva koje će se institucionalno suprotstaviti neodrživoj političkoj isključivosti i monopolizmu pojedinaca i manjih interesnih skupina, koji su stvorili sustav vrijednosti u kojemu su znanje, sposobnost, moral, poštenje potpuno podređeni stranačkoj i političkoj podobnosti, čiji rezultat se ogleda u ogromnom egzodusu, posebno mladih ljudi.

Odlučni smo u namjeri da se stvoreni obrazac političkog ponašanja i djelovanja u obnašanju vlasti mora iz korijena mijenjati, da se u politiku i politički život mora vratiti odgovornost, moral, poštenje, spremnost na dijalog i kompromis.

Stoga vas i ovim putem pozivamo, da nam se pridružite u nastojanju da oslobodimo stvaralačke snage u našoj županiji, te da zajednički, svojim znanjem i vještinama omogućimo gospodarski razvoj, te da stvorimo društvo lišeno straha, ideoloških sukoba, kriminala i korupcije i načinimo zaokret prema vrijednostima koje su zdravi temelj svake obitelji i društva u cjelini, navodi se u priopćenju Draška Dalića, predsjednika Županijske neovisne liste koja u kojoj očekuju da će na predstojećim izborima polučiti veliki uspjeh u Hercegbosanskoj županiji.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});