fbpx

Odlične zabave uz vrhunske DJ-je ovoga ljeta na jezeru Modrac

Autor: Dnevno.ba

LUKAVAC - Ove godine najavljuju „pakleno toplo ljeto“, a temperaturu će do točke usijanja dodatno podići i dva Robinzon party-ja, koji se već tradicionalno održavaju tijekom ljeta u koncertnoj areni Restorana Robinzon na jezeru Modrac/Lukavac.

U mjesecu srpnju nas očekuje Robinzon Brodolom 9, a u kolovozu Robinzon Birthday party i to jubilarni, jer restoran Robinzon sa ovim party-jem slavi dvadeset godina svog uspješnog rada. Robinzon party-iji su dešavanja koja svake godine okupe par tisuća ljubitelja elektronske muzike i dobre zabave na ovoj lokaciji.

brodolom-modrac28042017

Do sada su ugostili najveća imena ovoga glazbenog žanra poput Rogera Sancheza, Tom Novy-a, Global DJ’s, Jerry Ropero, Niki Belucci, Yollande Be Cool, Kaiserdico, Sebastien Leger-a, Manuel De La Mare-a … uz potporu najboljih domaćih izvođača.

Termin prvog party-ja već je poznat i to je 01.07. 2017 godine. Termin je poznat, ali organizatori još uvijek nisu otkrili tko će nas sve zabavljati te noći. Otkrili su tek toliko da je glavna zvijezda večeri, čovjek koji je po mišljenju francuskog DJ MAG-a, zaslužio titulu najboljeg DJ u kategoriji EDM za 2016. godinu.

Znači i ove godine očekuje nas ljeto puno dobre zabave na Modracu…

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI