fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Thompson
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Thompson svojom objavom posebno dirnuo obožavatelje iz BIH: ‘Marko, hvala ti što misliš na nas’

Autor: Dragan Marić

 Marko Perković Thompson opet se oglasio na svojem Facebook profilu te je sa svojim prijateljima podijelio pjesmu koju vole mnogi, čak i oni koji nisu ljubitelji njegova stvaralaštva.

“…Sjetite se na ponosne dane. Kada jedan uz drugoga stane. Sve smo mogli, sve smo smjeli. I bili smo što smo htjeli. Prijatelji, često mislim na vas…”, napisao je Thompson ispod pjesme “Prijatelji” koju je napisao i uglazbio.

Pjesma je objavljena na albumu Vjetar s Dinare na kojem se nalaze i njegovi drugi hitovi “Lijepa li si”, “Zaustavi se vjetre”, “Crne noći bijeli putevi”, “Pukni puško”, “Pijem dušo”, samo su neki od njih.

Ovu je pjesmu na YouTube pogledalo gotovo 980.000 ljudi, a njih oko 3400 označilo je da im se pjesma sviđa. “Marko hvala ti za svaku tvoju pjesmu”, napisao je korisnik. “Hvala na ovoj divnoj pjesmi “, komentirao je drugi na Facebooku.

Snimka iz Buhinih kuća

Jedan korisnik na YouTubeu napisao mu je posebnu zahvalu. “Uvodni kadar udara tenka je snimka iz Buhinih kuća, a kadar koša je s igrališta iz Viteza gdje od granate ABIH poginulo osmero djece za vrijeme primirja”, započeo je.

 

“Time je Marko počeo znak pažnje prema Hrvatima u BiH. Nakon toga će snimiti i Moj Ivane, Diva Grabovčeva, Bosna, Duvanjsko polje nažimlje grudi… Marko, hvala ti što misliš na nas”, poručio mu je korisnik.

“Sjećam se tih teški dana i noći kad sam u strahu slušala zvuk aviona i molila Boga da nas sačuva od raketa i bombi. Sjećam se i kasete koja je bila u kasetofon od Marka, bezbroj puta sam je slušala i znala svaku riječ od svake pjesme. Hvala ti Marko”, jedan je od komentara ispod objave na Facebook-u.

Thompson se prisjetio Kupresa i ganuo obožavatelje: ‘Marko, s tvojim pjesmama u svatove i ratove’

 

Autor: Dragan Marić
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});