fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Youtube

Srpska pjevačica ovom pjesmom izazvala kaos: Mnogi su zbog nje ostali praznih džepova

Autor: Dnevno.ba

Mlada srbijanska pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica podržala je kolegu Slobu Radanovića na promociji njegovog novog albuma, a on joj je zauzvrat dopustio da u jednom trenutku i zapjeva, za što je bila nagrađena velikim bakšišem.

Naime, Breskvičina pjesma “Gnezdo orlovo”, kojom je željela predstavljati Srbiju na Eurosongu, iako nije uspjela u tom naumu, sve se češće izvodi na privatnim veseljima, a mlada pjevačica je za ovu priliku izvela baš tu pjesmu, a zbog nje su mnogi ostali praznih džepova na kraju večeri.

@lifeofslobaradanovic

promocija Slobinog novog albuma “vreme besramnih” 🩵 #slobaradanovic #breskvica #viralvideo #fyp

♬ Originalton – LIFE OF SLOBA RADANOVIĆ

Iako u početku Breskvica nije htjela uzeti bakšiš, gosti su toliko navaljivali jer ih je dirnula u srce da je i pjevačica na kraju popustila pod pritiskom, a komentari prisutnih, koji su bili šokirani količnom novca koji je dobila za kratko vrijeme, bili su da je prešišala čak i najplaćenijeg nogometaša.

‘Zaradila više od Ronalda’

“Breskvica je zaradila više od Ronalda, čak ni on na svaki minut ne zaradi 1.000-2.000 eura, što je njoj pošlo za rukom. S ovom pjesmom je napravila takav rusvaj, novčanice su letjele na sve strane, najmanja je bila ona od 500 eura, svaka joj čast, ne može joj nitko parirati trenutno na estradi”, tvrdi izvor za srpske medije.

Pjevačica otvorila dušu, progovorila o najtežem periodu: ‘Godinama sam se bojala toga’

Iako nije pobijedila na Izboru za pjesmu Eurovizije, Breskvica je ovom pjesmom dobila mnogo više od pobjede, što se može primijetiti na svakom mjestu na kojem se pojavi i zapjeva.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});