googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Mnogi su zabrinuti zbog zdravlja omiljenog glumca: ‘U zadnji tren su mi promijenili terapiju’

Autor: Dnevno.ba

Poznati glumac Enis Bešlagić oduševio je svoje pratitelje na društvenim mrežama novim videozapisom.

Bešlagić je, naime, usred grada naletio na svog omiljenog profesora, a široj javnosti poznatog kao Faruka iz serije “Lud, zbunjen, normalan”, Senada Bašića.

Enis i Senad sjedili su zajedno i šalili se, a sve to Bešlagić je podijelio i na Instagramu, na opće oduševljenje svih njegovih pratitelja.

Foto: Vedran Peteh/CROPIX

Zdravstveni problemi koji traju već neko vrijeme

“Kakve legende”, ”Da mi je s vama dvojicom popit kafu”, ”Legenda i pol”, ”Divni ljudi i glumci”, ”Dva kralja”, pisali su im obožavatelji.

Podsjetimo, Bašić nije prisustvovao ceremoniji dodjele nagrada na Mostar Film Festivalu, iako mu je dodijeljena nagrada za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu “Bosanski lonac”.

Nedavno je javnosti otkrio da je tijekom snimanja ovog filma bio ozbiljno bolestan te da je proveo 21 dan u bolnici. “Završio sam na Rebru gdje sam proveo 21 dan. Nisu mi nikako mogli sniziti temperaturu, a nama su u tom trenutku ostala još samo četiri dana snimanja. U zadnji tren mi je jedan liječnik promijenio svu terapiju i temperatura je pala”, ispričao je za Gloriju.

Senad Bašić nakon operacija koje su mu skoro prekinule karijeru: ‘Jako mi je teško…’

Prije pojave problema s upalom pluća, glumac je konzultirao liječnika zbog problema s glasom. Izvršena je bronhoskopija kako bi se isključila mogućnost raka pluća. Tijekom pregleda otkrivena je leukoplakija na lijevoj glasnici, koja je lezija u usnoj šupljini. Liječnici su preporučili lasersku operaciju, koja je provedena tri puta na glasnici, posljednji put 2019. godine. Senad je otkrio da je zbog gubitka glasa bio zabrinut da će možda morati odustati od glume.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});