fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Antonio Balic/Cropix

Senad Bašić nakon operacija koje su mu skoro prekinule karijeru: ‘Jako mi je teško…’

Autor: Dnevno.ba/

Proslavljeni glumac Senad Bašić u jednom je svom intervjuu podijelio je neke crtice iz svog privatnog života i odnosa, o kojima inače ne priča, a između ostalog i recept za 30 godina dug brak.

Senad je izjavio da je s godinama naučio biti mirniji: “Nisam više toliko nemiran, ne uzbuđuju me sitnice i gluposti i ne gledam televizor”, ispričao je glumac te dodao i da je na društvenim mrežama samo kada to od njega traže.

Njegov glas danas je nešto drugačiji zbog čak tri operacije lezije usne šupljine, koje su mu umalo označile kraj karijere: “Jako teško, normalno da je teško. Rekao mi je doktor koji me operirao – sad možeš glumit pijance i starce”.

Foto: Vedran Peteh/CROPIX

U braku preko 30 godina

Senad je tijekom intervjua u više navrata spomenuo kako je bolji djed, nego otac i da njegova unuka to maksimalno koristi: “Ako kaže idi na mjesec, ja idem na mjesec i ona to malo onako zloupotrebljava. Ali mi kao roditelji kad imamo malu djecu opsjednuti smo time da im osiguramo sve što je potrebno. Taj osjećaj da nisam dovoljno ljubavi poklonio svojoj djeci, onda sad u ovim godinama kad imam malo vremena kao da kompenziram to što nisam dao svojoj djeci”, objasnio je.

Bašić je u istom intervjuu dao i recept za brak od preko 30 godina na osnovu svog braka s Jasnom: “Pa samo nek svako uzme svoju sobu! Francuski ležaj, to je najveća glupost pogotovo ako želite ostariti s nekime. Tu su Englezi mnogo pametniji, ona ima svoju sobu, on ima svoju, a kad hoće da rade ‘one stvari’ kucaju jedni drugima na vrata, to je apsolutno ispravno.”

“S obzirom na to da je kćerkina soba bila prazna, uzmem jorgan, kupim krevet i odvojim se napravim svoje odaje. Imamo dnevni boravak kad hoćemo nešto pričati, po dvije tri rečenice kad vidimo da će doći do sukoba odmah se raziđemo u svoje odaje”, otkrio je Senad svoju taktiku, prenosi Dnevno.hr

Severina i Igor Kojić se službeno razveli: Odluku smo donijeli zajedno

Autor: Dnevno.ba/
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});