fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PLAĆENI OGLAS: Tražim dečka kojeg ću financirati i voljeti

Autor: Afreinfoforeall.blogspot.ba

ZAGREB - Smatram da su meni dosta drugi davali, i da je sad red na mene.

Teško uživo nalazim dečka, valjda ih odbija to što sam malo krupnija nego većina žena, i nisam neka ljepotica kao današnje djevojke. Zovem se Marina i imam 26 godina. Iz Zagreba sam. Radim u jednoj odličnoj firmi u kojoj imam malo veću poziciju i dobro stojim što se financija tiče, tako da mi ništa ne nedostaje imam zaista sve što poželim.

Osim jednog naravno, to je jedan dobar muškarac od kojeg bih voljela da mi pruži, nježnost, ljubav i zadovoljstvo. Nikada se sa te strane nisam osjećala voljeno i ne znam kako izgleda biti u vezi gdje su osjećaji obostrani. Uvijek su me samo ponižavali i iskorištavali kako god su mogli i htjeli, ja nekako to nisam primjećivala jer sam bila zaljubljena do ušiju.

Na kraju sam uvijek izašla slomljena srca, i sva u suzama puna bola. Nikako ne shvaćam jesam li toliki magnet za budale i nije mi jasno u čemu griješim? Sumnjam da je opet do toga što sam malo krupnija i nisam neka ljepotica, gledam ima puno žena koje su ružnije i deblje od mene pa imaju sreće, muževe i dečke i sretne su.

Zato tražim iskrenu dušu za sebe, omogućit ću mu sve moguće i ne moguće, voljeti ću ga, maziti i paziti. Za financije ne mora brinuti, o tome ću ja brinuti, njegovo je samo da me zavoli i bude uz mene u najgorim trenucima. Čekam vas.

Autor: Afreinfoforeall.blogspot.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});